Aslında bu türü sevmeyen biri değilim, her türlü oyunu oynamaya çalışıyorum ancak oyun hikaye anlamında sizlere çok bir şey veremiyor. Oyunun hikayesi büyük bir fantezi içeriyor, aslında oyun sizlere hikayeden daha çok cinsel içerik sunmaya çalışıyor. Bundan dolayı bu türü sevmiyorsanız ve hiç aranız yoksa bulaşmamanız daha iyi olacaktır.
Oyun hikaye konusunda aşırı derece zayıf. Oyundaki görseller ve modellemeler çok iyi ancak bu tür modellemeleri sevmeyenlerin pek ilgisi çekmeyecektir. Oyundaki hareketli animasyon sayısı çok da fazla değil ve içlerinden sadece birkaç tanesi güzel. Oyunun animasyon konusunda da eksikleri olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca oyunu oynarken arkada birkaç müzik de sizlere eşlik ediyor.
Karakterlerin her biri gerçekten çok güzel, yapımcı modelleme işini gerçekten çok iyi yapıyor ama neden böyle bir türü şeçtiğini anlayamıyorum. Yönettiğimiz karakter bütün kadın karakterleri büyük göğüslü Dolly'lere çeviriyor. Oyunda gerçekten çok güzel karakterler var. Açıkçası oynarken pek çok sade karakter görüyorsunuz ve bu karakterler gerçekten iyi modellenmiş. Gel gelelim sade ve güzel dediğimiz karakterler, yönettiğimiz ana karakter tarafından kocaman ablalar oluyorlar. Açıkçası bu durum beni bir hayli üzdü ve yapımcı ikinci oyununda da bu türü devam ettirmiş. Elinde bu kadar güzel karakterler ve modellemeler bulunan birisi daha iyi oyunlar çıkarabilirdi.
Açıkçası oyunu oynamayı düşünüyorsanız çok büyük bir beklenti içine girmeyin. Oyun yaklaşık 2 saat civarı sürüyor. Oyuna çerez gözü ile bakarsanız daha çok keyif alabilirsiniz. Oyuna beklentili bir biçimde girerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Açıkçası sade ve güzel karakterler de yapabilen bir yapımcının bu türü neden tercih ettiğini bir türlü aklım almıyor. Özellikle oyunun içindeki ambiyans da fena değildi. Ufak tefek görev yaptığımız yerlerin tasarımı benim çok hoşuma gitmişti. Umuyorum yapımcı ilerleyen yıllarda başka türlere yönelir.
Hikaye konusunda zayıf, güzel modellemeleri olan ( en azından karakterler sade olsa) ve animasyon konusunda da ortalama bir oyun olmuş. Çerez gözüyle girip vakit geçirebilirsiniz