Discord sunucusuna giremiyorum - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Discord sunucusuna giremiyorum

• Konuyu başlatan deniz0021
  • Başlangıç tarihi
D

deniz0021

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Discord sunucusuna girerken sorun yaşıyorum nedenini bilmiyorum önceden vardım sunucuda ama banlandım büyük ihtmal neden banlandığımı bilmiyorum discord da fazla aktif olmayan biriyim ama ondan olduğunu düşünmüyorum yardımcı olursanız mutlu olurum

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0₺
Hesabın çalınıp sunucuya reklam atılmadıysa durduk yere sunucudan yasaklanmamışsındır, Discord kullanıcı adını iletebilirsen yardımcı olayım.

S

skzldmr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kral bende giremiyorum bana da yardımcı olabilir misin en son 2020 yılında girmiştim sonra tekrar girmeye çalıştım ama olmadı

D

deniz0021

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hesabın çalınıp sunucuya reklam atılmadıysa durduk yere sunucudan yasaklanmamışsındır, Discord kullanıcı adını iletebilirsen yardımcı olayım.
Knk bi sunucuya giricektim dc bilgileri istedi girdim diğer gün girdiğimde herkese oto reklam atılmıştı büyük ihtimal o yüzdendir

OZTAC

OZTAC

Made a force be with you..
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0₺
Yeni hesap açın isterseniz ya da buradan ödeme bildirimi açın yöneticiye o bildirimden sorununuzu yazın kullanıcı adlarınızla birlikte

Üst Alt