turgut1406
Güncellenen Tarih: 07.02.2026 (( 𝒈𝒖̈𝒏𝒄𝒆𝒍𝒍𝒆𝒎𝒆 𝒈𝒆𝒍𝒎𝒊𝒔̧ 𝒂𝒎𝒂 𝒏𝒆 𝒕𝒖̈𝒓 𝒃𝒊𝒓 𝒈𝒖̈𝒏𝒄𝒆𝒍𝒍𝒆𝒎𝒆 𝒈𝒆𝒍𝒅𝒊 𝟏 𝒂𝒚 𝒐̈𝒏𝒄𝒆 𝒚𝒂𝒛𝒅ı𝒈̆ı𝒎 𝒈𝒊𝒃𝒊 𝒃𝒖 𝒐𝒚𝒖𝒏𝒖 𝒚𝒂𝒑𝒂𝒏 𝒂𝒓𝒌𝒂𝒅𝒂𝒔̧𝒂 𝒔𝒆𝒔𝒍𝒆𝒏𝒊𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎 𝒐𝒚𝒖𝒏𝒖𝒏 𝒅𝒆𝒗𝒂𝒎ı 𝒈𝒆𝒍𝒎𝒆𝒍𝒊 𝒐𝒚𝒖𝒏𝒖 𝒚𝒂𝒓ı𝒅𝒂 𝒃ı𝒓𝒂𝒌mak 𝒐𝒍𝒎𝒂𝒛 ))
Son Konular
Beta süreçleri ortalama iki-üç ay kadar sürüyor ancak belirli bir tarihi yok.betadan ne zaman çıkıyor bilen var mı
hocam oyun 60 tl görünüyor. oyunu alınca sadece bu çevirisini mi alıyoruz yoksa ilerde çıkacak versiyonları da mı alıyoruz?Beta süreçleri ortalama iki-üç ay kadar sürüyor ancak belirli bir tarihi yok.
Hayır, sadece şu anki sürümünün beta erişimine katılabiliyorsunuz. Yeni sürümü betaya girdiğinde oynamak istiyorsanız tekrardan satın almanız gerekmektedir.hocam oyun 60 tl görünüyor. oyunu alınca sadece bu çevirisini mi alıyoruz yoksa ilerde çıkacak versiyonları da mı alıyoruz?
Oyunlara her güncelleme geldiğinde bir süreliğine betaya giriyorlar, beta süreci sona erince herkesin erişimine açılıyorlar.Bu oyun ücretsiz değil miydi?
Peki satın aldım ama henüz hesabıma tanımlanmadı sanırım kontrol edebilir misiniz işlemi acabaOyunlara her güncelleme geldiğinde bir süreliğine betaya giriyorlar, beta süreci sona erince herkesin erişimine açılıyorlar.
Eğer erişimi mağazadan satın aldıysanız direkt olarak işlenir hesaba, rol eklemiyoruz artık beta üyelikleri için, sitedeki kullanıcı adının rengi değişiyor sadece. Aşağıya bıraktığım bağlantıdan alınan erişimleri görebilirsiniz.Peki satın aldım ama henüz hesabıma tanımlanmadı sanırım kontrol edebilir misiniz işlemi acaba
Bu hatayı alıyorum çözümü nedir normalde yoksay dediğimde atlardı o sahneyi ama şimdi devamlı oraya sarıyor geçemiyorum
Oyun mağazadan beta erişimi satın alınarak oynanabiliyor, yalnızca Destekçi VIP üyelerine özel gibi bir durum yok. Sanırım daha önceki sürümlerinden birinde beta erişimi aldığınız için tüm sürümlerinin betasına erişiminiz olacağını düşünüyorsunuz ancak öyle değil. 'Symphony of the Serpent' gibi sürekli betadan kalan bir oyun olmadığı için betadan çıkıp herkese açıldıktan sonra tekrar güncelleme gelir, betaya girerse tekrar erişim almanız gerekir.oyuna para verip satın aldım ve oynayamıyorum madem vıp lere acıcaksınız neden mağazaya koydunuz?
Inanna Revenge'le beraber paket olarak satılıyor, ikili paketlere göz atarsanız görebilirsiniz.Bu oyunun beta erişim paketi mağazada yok.