Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu, hayatını değiştirmek için bilinçaltını uyandıran bir üniversite öğrencisi hakkında bir oyundur. Bilinçaltı yardımı ile her şeyi yapabilir, ancak henüz farkında değildir, ancak kesin olan bir şey, çok fazla seks yapacağıdır. İyi Eğlenceler. İyi oyunlar ..
Paylaşılan Tarih:25.09.2021 Destek Olmak İçin:Patreon Sürüm:Bölüm 8 Platformlar:Windows, Android Dil Seçenekleri:İngilizce Oyun Boyutu PC:3.99 GB Oyun Boyutu APK: 861.5 MB
Oyun Konuları
3DCG, 3DCG, Animated, Male protagonist, Mobile game, Big ass, Big tits, Creampie, Handjob, MILF, Vaginal sex, Femdom, Oral sex, Maledom, Pregnancy, Romance
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Depths Revival oyununu çalıştırın.
Bu, hayatını değiştirmek için bilinçaltını uyandıran bir üniversite öğrencisi hakkında bir oyundur. Bilinçaltı yardımı ile her şeyi yapabilir, ancak henüz farkında değildir, ancak kesin olan bir şey, çok fazla seks yapacağıdır. İyi Eğlenceler. İyi oyunlar ..
Paylaşılan Tarih:07.01.2021 Destek Olmak İçin:Patreon Sürüm:Bölüm 3 Platformlar:Windows, Android Dil Seçenekleri:İngilizce Oyun Boyutu PC:2.35 GB Oyun Boyutu APK:625.8 MB
Oyun Konuları
3DCG, 3DCG, Animated, Male protagonist, Mobile game, Big ass, Big tits, Creampie, Handjob, MILF, Vaginal sex, Femdom, Oral sex, Maledom, Pregnancy, Romance
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Depths Revival oyununu çalıştırın.
Seacth adlı yapımcımızın ilk oyunu. Açıkçası oyunun hikâyesi ve görsel ambiyansı başlarda hoş ve güzel de olsa oyunun sonraları pek de iyi ilerlemiyor. Başlarda yaptığınız seçimlerin bir etkisi olduğunu hissediyorsunuz, ''bu kadar da olmaz'' dediğiniz şeyleri oyunda yapmama yetkisine sahip oluyorsunuz, örneğin hiç olmayacak biriyle ilişkiye girmek istemiyorsunuz, oyun bunu size seçme yetkisi veriyor gibi gözükse de aslında oyun ilerledikçe pek de öyle olmadığını fark ediyorsunuz.
En nihayetinde bu bir harem oyunu ancak oyun da olsa belli yönlerden sınırları olması gerekli, resmen önümüze gelenle birlikte oluyoruz. Oyunun tekli sonlarını görmek isterseniz ya da midenizin kaldırmayacağını içerikleri görmek istemezseniz, oyun bir anda bitiveriyor. Çünkü oyunda tekli sonlar yok, yapımcı bunları yapmamış, bundan dolayı her daim oyunu ''harem'' kafasında oynamak zorunda kalıyoruz. Bu belki de oyunun hikâyesini yok eden en büyük unsurdu, bir diğerini oyuna girince anlayacaksınız, çünkü bu oyun step-mother/step-sister ilişkisini geçtim daha kötü şeyleri işliyor.
Bütün bu dediklerimden dolayı hikâye anlamında bir beklentiniz kesinlikle olmamalı. Başlarda hikâye pek de fena ilerlemiyor ancak oyunun ortaları ve özellikle son kısımları tam bir işkenceye dönüşüyor, çünkü oyunun hikâyesinin içi ve karakterlerin içi de boşaltılıyor. En nihayetinde harem oyunları gerçeklikten çok uzak olduğu için kıvamında yapılmalı, bu kıvamında olmayan bir harem oyunu olmuş.
Oyundaki en beğendiğim unsursa karakterlerin ve görselliğin çok güzel olmasıydı. Özellikle karakterlerin her birini gerçekten çok beğendim, bu tip görsellik barındıran oyunlara göre bir tık daha güzel olmuş, bir Eternum seviyesinde kesinlikle değil ancak görselliğin ve karakterlerin sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Oyunun animasyonlarını da beğendiğimi söyleyebilirim, her biri güzel değil ancak oyunun geneli itibarıyla animasyonlar da fena değildi. Oyunumuzun arka planın müzik de bulunduğunu belirtmek isterim.
Açıkçası yapımcı güzel olabilecek oyunu gereksizce uzatarak yok etmiş. Oyun ilerledikçe karakterlerle değil de sanki duvarlarla konuşuyor gibi hissediyorsunuz. İster istemez hikâye bu kadar kötüleşmeye ve karakterlerin içi boşalmaya başlayınca da oyundan aldığınız keyif azalıyor. Özellikle oyunun tekli sonlarının olmaması ve seçimlerinizin neredeyse hiçbir etkisinin olmamasıysa en berbat durumlarından birisi olabilir.
Yapımcının nasıl bir fantezi kafası var bilmiyorum ama bazı şeylerin bokunu çıkarmış. Hani oynadıkça ''bu kadar olmaz, bu diyalogları bir eşek bile yazamaz.'' dedim. En nihayetinde bu kadar uzun uzun yazmamın sebebi harem oyunları genellikle pek kaliteli olmuyor, olanlarsa Eternum ya da Once in a Lifetime seviyesinde oluyor, gerçi bu seviyeye çıkabilen de çok yok Oyunumuzun ortalama bir yapım olduğunu söylemek istiyorum ve oyunun tek bir sonu var, sindire sindire oynarsanız 8-9 saatinizi alacak bir yapım olmuş.
Oyunumuz final vereli bir hafta kadar oldu, umarım konuya en kısa sürede güncelleme gelir. Ayrıca oyunumuzu İngilizce olarak oynamak isterseniz pek de zorlanmazsınız, çünkü diyaloglar ağım şahım bir şeyler anlatmıyor.
Burada yazdığım şey pek de spoiler sayılmaz ancak oyunun son kısmına dair ufak bir ipucu içerir, açıp açmamak sizlere kalmış.
Oyunun sonunda keşke Sarah'ın annesi başarabilseydi dedim, yapımcının belki de hikâye adına yazdığı en iyi yer orası olabilir