Denos City - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Denos City

Güncel Sürüm Bilgisi
Final
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,176
Çözümler
2
Tepki puanı
2,865
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
AdultOyunCeviri89.jpg

GENEL BAKIŞ

Ana karakter yakın zamanda Denos Şehrine taşınan genç bir adamdır.Orada zengin ve saygın bir avukat olan Richard Collins ve ailesi tanışıyor. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildir.Bu gizemi çözmek senin elinde İyi Eğlenceler İyi oyunlar

Paylaşılan Tarih: 23.04.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce, İspanyolca
Oyun Boyutu PC: 1.27 GB
Oyun Boyutu MAC: 1.25 GB

Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Milf, Big tits, Oral sex, Vaginal sex, Interracial, Masturbation, animated, creampie, male domination, anal sex, vaginal sex, oral sex, virgin, ass to mouth, threesome, masturbation
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Denos City oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - ANONFILE - MIXDROP

MAC

MEGA - ANONFILE


GÖRSELLER

adultoyunceviri409462_409111_bano05.jpg adultoyunceviri409464_409113_doira03.jpg adultoyunceviri433672_jane_doira07.jpg adultoyunceviri640740_640566_violet_playa_prologo18.jpg adultoyunceviri640741_640563_evelyn_hotel05.jpg


 
KeremHp

KeremHp

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
190
Tepki puanı
204
Puan
0
Kredi
0$
güzele benziyor listeme ekledım
 
Silence

Silence

Yazılımcı
Doğasever
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
2,810
Çözümler
17
Tepki puanı
4,196
Konum
Dawn FM
Puan
0
Kredi
0$
Boyutu fazla değil, renderlar da güzel denerim bunu
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Oynarken her dakikasından keyif aldığım bir oyun oldu.Uzun zamandır bu kadar güzel ve çoğu ayrıntısı düşünülmüş bir oyun oynamadım.

Oyunumuzun görselleri çok güzel ve karakterler gerçekten harika modellenmiş.Haraketli renderları kimi yerde mükemmel kimi yerde ise normaldi,genel olarak hareketli renderlarını da başarılı buldum.Hikayemiz ise gerçekten çok güzel işlenmiş,birkaç kısımda ufak tefek mantık hataları var ancak bu hikayenin güzelliğini kesinlikle perdelemiyor.Oyun sizi öyle bir içine çekiyor ki,oynadıkça oynayasınız geliyor.Bir süre sonra oyundan gerçekten kopamıyorsunuz.Göreve dayalı sistemi ve hikayesi çok iyi bir şekilde harmanlanmış.

Oyuna başlarken dikkat etmeniz gerekenler ise;oyunun rehberini geçmeden sindire sindire dinlemeniz,oyundaki ilişki sistemini iyi bir şekilde anlamanız,yapılması gerekenleri ve anlatılanları iyi bir şekilde idrak etmeniz lazım.Şunu söylemem gerekiyor:Yapımcı bildiğiniz sizlere her şeyi nasıl yapmanız gerektiğini çok detaylı bir şekilde anlatıyor.Bunu her oyunda bulmanız kesinlikle mümkün değil.Çok açıklayıcı ve detaylı bir rehber yapılmış.Böyle oyunların sayısı nadirdir.Her oyun sizlere ne yapılması gerektiğini ve oyunun nasıl işlediğini kesinlikle bu kadar ayrıntılı anlatmaz.

Aynı zamanda kırılma anındaki şeçeneklerde sürekli uyarı alıyorsunuz.Tabii bu sadece kırılma anları için geçerli.Karakteristik olarak da oyunun sonlarına doğru şeçimler vermeniz gerecek.Burada acımasız da olabilirsiniz,iyi de olabilirsiniz.Bu kısımlarda ise uyarı almayacaksınız.Oyunun bu yönünü çok sevdim.Sizlere şeçtiğiniz şeçenek sonrası ''emin misiniz?'' gibi bir şeçenek sunuyor ya da daha sonraları ne olacağı hakkında bazı yerlerde ipucu veriyor; '' şöyle olabilir'' gibi.


Şeçtiğiniz şeçenekler ile oyuna etki ediyorsunuz,özellikle oyunumuzda dürüstlük ve şehvet ilişkisi iç içe.Yani bazı durumlarda belli karakterler ile dürüstlüğe ya da şehvete ihtiyacınız olacak.Oyunun başlarında bunları toplamanız çok önemli,bundan dolayı her kısımda save alıp,ilişki puanlarını hangi şeçeneklerden daha çok alabileceğinize dikkat etmeniz lazım.Sakın ama sakın ilişki puanları ile karakteristik puanları karıştırmayın.İlişki puanları da sona etki edecek ancak karakteristik puanların oyun sonlarına çok ciddi etkisi olabiliyor.Zaten yaptıklarınız sonucu ''Evil'' olabiliyorsunuz ve oyun ufak bir yazı çıkararak bunu bize gösteriyor.Oyunda bu şeçenekleri şeçerken dikkat edin,zira bazı karakterler ile iyi bir son elde etmeniz buna bağlı olacak.Bu gibi kırılma anlarında save alın ve kaçırdığınız sonları da görün.

Oyunumuz bizlere adeta her şeyi veriyor.Bütün karakterler ile bir ilişki içinde olmanız neredeyse - bazı yan karakterler hariç - mümkün.
Bu yönüyle oyun bana ''Man Of The House'' 'ı anımsattı.Yapımcı sizleri hiçbir fanteziden ya da sondan neredeyse mahrum bırakmamış.

Dil kısmına gelecek olursam;Oyunun ağır bir dili -en azından benim için- vardı.Birçok İngilizce oyun oynadım ama en çok zorladığım oyun bu oldu sanırım.Oyunu çevire çevire ve sindire sindire oynadım çünkü hikayesi çok önemli.''Translate'' yardımı ile rahatça oynayabilirsiniz,zaten ana hikayenin konusunu çözdükten sonra neredeyse her şeyi ve yapmanız gerekenleri anlıyorsunuz.İngilizce kısmı ile ilgili söyleyebileceklerim bu kadar.

Oyunun kimi zaman sizi şaşırtan birkaç sahnesi olacak.Şahsen ben bazı yerlerde çok şaşırdım.Yapımcı bize bütün sonları verebilmek için ayrı bir çaba sarfetmiş.Bazı şeyleri çok absürt bulabilirsiniz ancak bu benim hoşuma gitti,çünkü uzun zamandır her istediğimi aldığım bir oyun oynamamıştım.Oyunu dikkatli oynadığınız sürece bütün sonları görebilmeniz mümkün.

Oynarken çok keyif aldığım bir oyun oldu ve bitmesini hiç istemedim.Bazı sahneleri ile sizlerde bir ''Acting Lessons'' havası yaratabilir.Neyse ki bizleri salya sümük ağlatacak - tabii bazı yerlerde siz ağlarsanız onu bilemem :D - kadar değil.
Böyle mükemmel bir oyunu uzun zamandır oynamadığımı belirtmek isterim.Bunlar şahsi görüşlerim ancak bunları kesinlikle belirtmek istedim.Daha uzun uzadıya birçok şey yazmak isterdim ancak yeterinde uzun yazdım :D

Oynamayı düşünenler kesinlikle oyuna bir göz atmalı.Aynı zamanda buraya ufak da bir rehber bırakıyorum.Bazı kısımlarda ne yapacağınızı bulamayabilirsiniz.Umarım bu rehberi ''Adult Oyun Çeviri'' ekibi Türkçeye çevirir.Oyuncular için çok faydası olabilecek kısa bir rehber.


Bu kısımda hikayenin kaç sonu olduğunu ve yan sonlar ile ilgili ufak bilgiler verdim.Yazdıklarım çok uzun olmayıp ağır spoiler içermiyor.Hatta spoiler demek bile yanlış olacaktır ancak görmek istemeyenler olabilir.

LÜTFEN OYUNU OYNAMAMIŞ OLANLAR AÇMASIN!
Oyunun ana 3 sonu hariç yan sonları da var.Bazı sonlardaki sahneler birbiri ile çakışıyor.Yapımcı bu sonları zaten sizlere belirtiyor.Yan sonları görebilmek için ana sonların yanlarındaki şeçenekleri şeçmek ya da karakteristik olarak ''evil'' olmanız lazım.
 
A

azer96

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Ağu 2020
Mesajlar
46
Tepki puanı
30
Puan
0
Kredi
0$
Nasıl final oyun bu ki bazı görevler work in progress diyor? ayrıca bellanın görevi bi türlü olmuyor
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Şiddetli tavsiye. renderlar fazlası ile tatmin edici konusu güzel ve farklı sonları var seciminize göre karar sizin.
 
Üst Alt