KralKatili
Taffy Tales Türkçe Erişimi
Demon Deals Türkçe
Confined with Goddesses Türkçe
Sordunuz mu ?Bilmiyorum dostum ben yazılımcı departmanında çalışmıyorum ama soracağım senin için.
Son Konular
Sordunuz mu ?Bilmiyorum dostum ben yazılımcı departmanında çalışmıyorum ama soracağım senin için.
Son durum ile ilgili haber var mı ?Oyunun hem Android hem PC versiyonu aynı anda düzeltilip eklenecek. Önümüzdeki günlerde kusursuz versiyonu yayınlanır.
Haber bekleniyorOyunun hem Android hem PC versiyonu aynı anda düzeltilip eklenecek. Önümüzdeki günlerde kusursuz versiyonu yayınlanır.
Son durum ile ilgili haber var mı ?
yokmu haber oyundan hala
Henüz bir gelişme yok, oyun motorundan kaynaklı olarak hem hatalarının giderilmesi hem de Android platformuna çıkarılması için ekstra uğraş ve zaman gerekiyor maalesef. Mümkün olan en kısa sürede yazılım tarafı halledilip yayınlanacak.Haber bekleniyor
Oyunun kendi sitesinden indirebilirsin burada bulamadıysan. 7.25 çıkacak yakın zamanda umarım düzeltme 7.25 de kapsar''Oyunun İngilizce orjinal versiyonuna sitemizden ücretsiz olarak erişebilirsiniz.'' demişsiniz ama sitede farklı şekillerde aratmama rağmen İngilizce versiyonu yok maalesef.Benmi bulamadım acaba yoksa daha siteye eklenmedimi ?