Yayyak
Kayıtlı Üye
Okuduğum kadarıyla destekçi vip desteklemiyor1 Mayısta yeni bir etkinlik başlıyor.
Son Konular
Okuduğum kadarıyla destekçi vip desteklemiyor1 Mayısta yeni bir etkinlik başlıyor.
bu oyunda güncellense harika olur çevirmenlerle fln konuşanız adminler vip oynu olarak desteklensin bu oyunda mayıs da1 Mayısta yeni bir etkinlik başlıyor..
Belki etkinlikte gelebilir şu an için net bir şey diyemiyorum.bu oyunda güncellense harika olur çevirmenlerle fln konuşanız adminler vip oynu olarak desteklensin bu oyunda mayıs da
VIP Özel oyunlar herkese açılmayacak.Oyun herkese açılacak mı?
İçermiyor işte kardeşim Mayıs'ta gelecek olan yeni şeyin içinde yazılan yazıya göre destekçi bu paketten yararlanamayacak diyor oku gelYayyak Hayır, içeriyor.
Okuduğunuzu anlamıyorsanız benim problemim ne? Destekçi VIP'ler içeriyor, Destekçi Plus üyeler etkinliğe dahil değil. İlk başta bu konuda ahkam kesmek yerine duyuruyu detaylıca okumanızı tavsiye ediyorum.İçermiyor işte kardeşim Mayıs'ta gelecek olan yeni şeyin içinde yazılan yazıya göre destekçi bu paketten yararlanamayacak diyor oku gel
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.sürekli oyundan atiyor 5 dk oynuyorum sonra oyundan atiyor her 2 dk da bir kaydetmek gerekiyor yoksa sil bastan son kayit yerinden başlıyor acil bununla ilgilenilmeli güzel oyun zehir oluyor bilginize...
Telefon mu bilgisayar mı?ben oyuna giremiyorum yardımcı olurmusunuz?
kurulum dosyasını dogrulayın demekte ama bir türlü olmuyor
telefonTelefon mu bilgisayar mı?
.apk'nın üstüne basıp kuracaksanız. Yanlışlıkla Windows için indirmiş olabilir misiniz?telefon
Android 'in yeni sürümüne sahip bir telefondan oynuyorsun muhtemelen, dosyalara erişim izni vermeyi engelliyor telefonun. Çözüm olarak 'Paralel Space' uygulaması üzerinden oynayabilirsin oyunu.Telefonda apk yı indirip kurdum. "gerekli izin verilmedi çıkılıyor" diye bir hata alıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 14134
Çıkmayacak.Oyun vip den ne zaman çıkar?