Deliverance Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Deliverance Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
O

oroskargo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu Cloud'dan indirip (Mega'dan indiremiyorum) zipten çıkardıktan sonra .aoc ve .exe uzantılı iki dosya geliyor. .exe uzantılı dosyayı açtığımda ilk pop-up pencerede Aoc sembolu geliyor ancak oyun açıldığında ekteki hatayı alıyorum. Geri dön, yok say ve hatayı bildir butonlarına tıkladığımda ise hiçbir şey olmuyor. Silip tekrar yükledim, antivirüsü kapattım, yönetici olarak çalıştırdım ancak hiçbir şekilde bu ekranı geçemedim.

görsel_2026-06-29_133449071.png

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
oroskargo
Bu oyunun Windows sürümü hata verebiliyor ancak eski bir oyun olduğundan tekrardan düzeltileceğini sanmıyorum.

Üst Alt