12 mi?Yeni güncelleme gelicekmiş ama şu anlık tarih belli değilmiş sadece. Beklemedeyiz.
11 var. 12 henüz gelmedi.12 mi?
En heyecanlı yerde bitti beklemedeyiz.11 var. 12 henüz gelmedi.
Adminle konuştum şimdilik yapay zeka çevirili oyunlara ara verildi demişti en son. Yeni sürümün geleceğini fakat tarihinin belli olmadığını söyledi. Bende beklemedeyim.En heyecanlı yerde bitti beklemedeyiz.
Teşekkürler.Adminle konuştum şimdilik yapay zeka çevirili oyunlara ara verildi demişti en son. Yeni sürümün geleceğini fakat tarihinin belli olmadığını söyledi. Bende beklemedeyim.
Daha 11 gelmedi ne ara 13 çıktıBölüm 12 yada 13 çıkmış gelicekmi güncelleme
Geçen güncelleme de 11. Bölüm geldi ama en son 7. Bölümdeydi 4 bölüm birden güncellendi admin de büyük olasılıkla hepsini güncelleyip atacaktırDaha 11 gelmedi ne ara 13 çıktı
Geçen güncelleme de 11. Bölüm geldi ama en son 7. Bölümdeydi 4 bölüm birden güncellendi admin de büyük olasılıkla hepsini güncelleyip atacaktırDaha 11 gelmedi ne ara 13 çıktı
Yapay zekalar translate çevirisinin düzenlenmiş halidir Türkçe çeviri ise bizzat çevirmenler tarafından çevrilmiştir.bu yapay zeka oyunlarını diğer oyunlardan ayıran ne
Anladım Teşekkük ederim ))Yapay zekalar translate çevirisinin düzenlenmiş halidir Türkçe çeviri ise bizzat çevirmenler tarafından çevrilmiştir.
Rica ederim.Anladım Teşekkük ederim ))