G.Drive linklerinde şuanda genel bir sorun var diğer alternatif linkleri deneyiniz.Hiç bir linkten giremiyorum sayfa engellendi yazıyor
yeni sürümü bugün gelirmi
İngilizce olarak oyuna güncelleme gelmiş. Yapay zeka olarak ise erişim ayında güncellenecektir.yeni sürümü bugün gelirmi
türkçe mi olucak peki?İngilizce olarak oyuna güncelleme gelmiş. Yapay zeka olarak ise erişim ayında güncellenecektir.
Türkçe olup olmayacağı hakkında bir bilgi yok. Yüksek ihtimal yapay zeka olarak devam eder ve bir dahaki içerik erişim ayında güncellenir.türkçe mi olucak peki?
Yapay zekadan, Türkçeye geçmesi için çok fazla istek gelirse olabilir ama net bir şey söylememiz mümkün değil maalesef.türkçe mi olucak peki?
Tam belli değil ama sürümüne göre bakacak olursak ortalama üstü bir süreye sahip gibi duruyor.Toplam oynanış süresi ne kadar?
0.12.1 versiyonunda olduğu için kısa süreceğini zannetmiyorum.Toplam oynanış süresi ne kadar?
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik ayı etkinliklerinde güncelleniyor. Bu da genel olarak yılda iki kere oluyor. Kesin olmamakla birlikte bir daha ki içerik ayı eylül ayında olabilir.Defending Lydia Collier [v0.13.7 Bugfix nezaman gelir?
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.Defending Lydia Collier [v0.13.7 Bugfix nezaman gelir?
Oyun yapay zeka olduğu için yardım alabilmeniz biraz zor. Discord sunucumuzdaki kayıt yardım kanalına yazarak yardım şansınızı arttırabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 11811burayı nasıl geçeriz