M
mustafa445566
Kayıtlı Üye
Treasure of Nadia tarzı oyunlari sevmiyorumTreasure of Nadia, Lust Epidemic oyunlarını oynayabilirsin.
Treasure of Nadia tarzı oyunlari sevmiyorumTreasure of Nadia, Lust Epidemic oyunlarını oynayabilirsin.
Cihaz marka modeliniz nedir?Oyunu indirdim android ckiud linkinden fakat oyuna giriyor tekrar atıyor hemen
Bu sorun oyun motorundan kaynaklı bir durum ve genelde oppo cihazlarda yaşanıyor. Her oyunda yaşamazsınız ama yaşadığınız oyunlarda olur. Malesef şu anlık bir çözümü yok. Motorun kendi yapımcılarının düzeltmesi gereken bir sorun.Oppo reno 2z iki gün önce Türkçe oyunlardan iki oyun indirdim sıkıntısız oynadım bugün yapay zekadan iki oyun indirdim ikisinde de aynı problemi yaşıyorum
Teşekkür ederim yapabileceğimiz birşey yok o zamanBu sorun oyun motorundan kaynaklı bir durum ve genelde oppo cihazlarda yaşanıyor. Her oyunda yaşamazsınız ama yaşadığınız oyunlarda olur. Malesef şu anlık bir çözümü yok. Motorun kendi yapımcılarının düzeltmesi gereken bir sorun.
Rica ederim malesef motor düzeltilene kadar yapacak bir şey yok.Teşekkür ederim yapabileceğimiz birşey yok o zaman
Man of The House, Lust Epidemic, Treasure of Nadia, Being A DIK.Ttmm sağol bide bildiğiniz güzel hikayeli güzel animasyojlu hguzel hikayeli uzun sandbox bi oyun varmi
Oyun motoruna güncelleme gelip bu sorunun çözülmesi lazım. Beklemekten başka bir çare yok.Teşekkür ederim yapabileceğimiz birşey yok o zaman
Prostitution ne demekMan of The House, Lust Epidemic, Treasure of Nadia, Being A DIK.
Genel anlamı olarak bir kadını hayat kadınına dönüştürmek diyebiliriz. Bu tür anlamları google çeviri ile anlayabilirsiniz.Prostitution ne demek
Mod arkadaşımın dediği gibi translate yardımı veya direkt tureng'i kullanabilirsiniz.Prostitution ne demek
tureng'i derkenMod arkadaşımın dediği gibi translate yardımı veya direkt tureng'i kullanabilirsiniz.
Tureng kelime çevirme sitesidir.tureng'i derken