T
TheNik054
Heart Problems Türkçe
Adminler Çok teşekkürler ama college kings 2 de ilk bölümde imreyle spor salonu konuşmasında hata verip oyundan atıyor devam edemiyorum.İstisnasız bütün rotalarda bu hata var düzeltirmisiniz lütfen??
Son Konular
Aynı hatayı bende alıyorum.Kurulumu doğru yapıyorum ama ekran siyah hata veriyor
Siyah ekran hatasını bende alıyorum.
bunun çözümü yok mu discord yardım kısmında da birşey yazılmamışBu sahnede ne seçersem seçiyim oyundan atıyor. Lütfen cözümü için yardım edin
Mobilde mi oynuyorsunbunun çözümü yok mu discord yardım kısmında da birşey yazılmamış
pc deMobilde mi oynuyorsun
o hata aldığın kısımda oyunu ingilizce yap biraz ilerle kaydet sonra oyundan çık gir tükçe olacak tekrar devam et düzeliyor 2. sezonda imre spor salonunda da öyle bir hata var orada da aynısını yap
sağolasıno hata aldığın kısımda oyunu ingilizce yap biraz ilerle kaydet sonra oyundan çık gir tükçe olacak tekrar devam et düzeliyor 2. sezonda imre spor salonunda da öyle bir hata var orada da aynısını yap
kanka 2. sezonu oynamayan(ben) o kadar insan var ki önce onun cevirisi cıksın 3. sezona sonra bakarızBeing A Dik Tarzı bir oyun favorilerimden birisi arasına hızlı bir giriş yaptı. tek kötü yanı, yeni sezonun 2027 de cıkacak olması.