Yakın zamanda çekiliş olduğu için kazananlara haksızlık olurdu hemen çıksaydı.Artık betadan çıksa keşke
Bazı yerlerde o tarz şeyler var evet.Birşey sormak istiyorum.Oyunda serbest takılma varmı.bulunduğum yerde serbestçe bazı karakterlerle sohbet vs edebiliyomuyum?
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.İndirme linklerinde sorun var mı GDRIVE fazla yüklenme oldu diyor indirmiyor, GOFILE da indirmeye basıyorum başlıyor sonra duruyor ilerlemiyor.
Ben bu yöntemi daha önce denemiştim ama kopya oluşturamamıştım. Bir daha denerim olmadı. Teşekkür ederim.Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Bütün bölümler aynı linkte mevcut bölüm bölüm ayrı değil.Birinci bölüm linkini atarmısınız
Aynı antivirüs programını bende de silmişti. Programı kapatıp oynayabilirsiniz.Kaspersky exeyi direk sildi.
1 - 1.5 saat.Gelen güncelleme nasıl oynanış süresi olarak
Giriş ekranında mı hatayı alıyorsunuz kullanıcı adı ve şifre yazdığımız yerde ?Oyunu aciyorum ama giremiyorum hatali diyor
evet kullanici adi ve sifre yazdigimz yerdeGiriş ekranında mı hatayı alıyorsunuz kullanıcı adı ve şifre yazdığımız yerde ?
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.evet kullanici adi ve sifre yazdigimz yerde