ReckyRey
Doğasever
Zarchiver uygulamasını indirip çıkarma işlemi yapabilirsiniz.Rardan nasıl cikariyioz
Zarchiver uygulamasını indirip çıkarma işlemi yapabilirsiniz.Rardan nasıl cikariyioz
Tahmin ettiğim gibi sonda gelen sürpriz hikayeyi bozmuş. Sadece 6. bölüm biraz daha iyiydi.3. bölüm diğerlerine göre çok daha iyiydi. Sondaki sürpriz umarım hikayenin akışını bozmaz.
Belli bir tarihi yok diye biliyorum7. bölüm ne zaman gelecek ?
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz, linklerin nasıl geçildiği ile ilgili bir video mevcut. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Abi linkler geçilmiyor saçma sapan reklamlar çıkıyor yardım
Telefondan deniyorsanız Google Play'den ZArchiver indirip onun üzerinden dosyayı RAR'dan çıkartın.Rardan çıkaramıyorum "çıkarılmamadı" diyor
Telefondan deniyorsanız Google Play'den ZArchiver indirip onun üzerinden dosyayı RAR'dan çıkartın.
Rica ederim iyi okumalarTeşekkürler oldu
Snowed In diye bi comic var hocam onuda çevirirmisiniz
Yapımcı 7.bölümü yeni çıkarttı. 8.bölüm için net bir tarih yok sanırım.Hocam yeni bölüm ne zaman geleceği bellimi
Tamam hocam bilginiz için teşekkürlerYapımcı 7.bölümü yeni çıkarttı. 8.bölüm için net bir tarih yok sanırım.