Chasing Beth - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Chasing Beth

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0.1
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,337
Puan
0
Kredi
0$
Chasing Beth.jpg

GENEL BAKIŞ

Joel, bir savaşta yaralanması nedeniyle TSSB'den muzdarip bir gazetecidir. Geçmişiyle bir bağlantısı olabileceğine inandığı bir kanunsuz hakkında yazmak için bir görev alır.

Bu, "Elsaverse" oyun serisinin yedinci oyunu, ancak bunu anlamak için diğerlerini oynamanıza gerek yok. Daha önceki oyunlardan kişilere ve olaylara referanslar var , ancak her türlü kritik bilgi burada sağlanıyor.
Bu yüzden, atlamaktan çekinmeyin...

Paylaşılan Tarih: 20.04.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0.1
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Almanca
Oyun Boyutu PC: 260.6 MB


Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Graphic violence, Vaginal sex, Group sex, Romance, Oral sex, Big ass, Big tits
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Chasing Beth oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - WORKUPLOAD


GÖRSELLER


Adultoyunçevir.jpg Adultoyunçevir1.jpg Adultoyunçevir2.jpg
 
Son düzenleme:
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Merhabalar;

Hani deller ya " Boyutu değil, işlevi..." diye. İşte böyle bir oyun. Konusundan başlıyayim anlatmaya. Travna geçirmiş eski bir askersiniz. Ve bu savaşda rol almış güçlü bir bayan karektersiniz ( kendisi hem yönlendirici hemde konu anlatıcı ).Savaş sırasında size yardım eden eski askerleri arıyorsunuz. Bu arada evlisiniz bir eşiniz var. Oyun aslında bir PİSİKOLOJİ oyunu gibi kurgulanmış...

Sizin kabuslarınız ve arayışlarınız. Eşinizin geçmişte yaptıkları ve yapamadıkları. Asker arkadaşlarınız güncel durumları. İlişkileri... Başta söylediğim anlatıcı ve kahraman kızımızın gerçek hayat hikayesi... Olaylar öyle güzel birbirine giriftlenmiş ve kurgulanmışki kendimi bir piskologun karşısında hisettim.

Renderlar güzel ortalamanın üstünde, seçimleryapar iken dikkat edin bu sadece o anlık sahneleri ve durumları değil. İlerdeki ilişkilerinizide etkiliyor. Oyunun başından kısa bir örnek vereceğim. Sabah kalktıgınızde eşinize saldırmayın yavaş yavaş devam edin ama İLGİYİ de asla bırakmayın. Dili bazı yerlerde zor olabilir. Makine ceviri ile rahat oynarsınız diye düşünüyorum.

Saygılarım ile...
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
''Tora Productions'' ismini duyar duymaz heyecanla indirdiğim bir oyun oldu. Yapımcımızın neredeyse her projesi çok kaliteli ve oyunlarının çoğunu beğenerek oynadığımı söylemek istiyorum. Oyunumuzun hikâyesi bir nevi çöllerde savaş görmüş bir askerimizin travmasını anlatıyor. Bunu bir nevi Amerikalı askerlerin Irak'a gitmesi gibi düşünebilirsiniz, tabii bu sadece bir örnek. Askerimiz burada belli olaylar yaşıyor ve ölümden belli kişiler tarafından kurtarılıyor. Bu travma sonucu kafasında bir nevi hayali karakterler yaratıyor ve yaşadığı bu olayla da böyle başa çıkmaya çalışıyor. Aynı zamanda bize destek çıkan bir eşimiz var, bu süreç boyunca hem kendi sorunlarımızı hem de eşimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Tabii hikâyemiz ilk başlarda normal gibi gözükse de ilerleyen süreçte kafamızdaki kişilerin kim olduklarını ve onları aklımızda neden muhafaza ettiğimizi öğreniyoruz. Anlayacağınız hikâye basit bir şeyi anlatıyor gibi gözükse de içinde fantastik ögeleri barındırıyor :)

Biz de bu süreç boyunca Times'ta bir yazarız, aklımızdaki kişilerin hikâyelerini yazıyor ve geniş kitleler topluyoruz. Aynı zamanda da bizi ölümden kurtaran kişiyi arıyoruz. Hikâyemizin çok nizami ve etkileyici olduğunu söylemek istiyorum. Oyundaki karakterler sizlere derin bir şekilde hissettiriliyor. Karakterlere bağlanıyorsunuz ve olayların nereye varacağını merak ediyorsunuz. Oyunda herhangi bir hareketli animasyon bulunmuyor ve oyundaki sahnelerimiz biraz az. Sahnelerinin çoğunun görsel anlamda doyurucu ve güzel olduğunu söylemek istiyorum. Oyunumuzun daha çok hikâye odaklı olduğunu söylemeliyim, bana göre görsel sahneler doyurucu ve kıvamında olmuştu. Karakter modellemelerini ve oyunun ambiyansını da inanılmaz derecede başarılı buldum.

Yaptığınız seçimlerin oyuna etkisi oluyor ancak bunlar belli sahneleri görmek veya kaçırmakla ilgili. Sizlere bir hikâye sunulmuş ve bir nevi siz bunu izliyorsunuz. Belli yerlerde seçimlerde hata yaparsanız oyun sizleri geriye itiyor ve doğruyu seçmenizi sağlıyor. Oyunu bitirdikten sonra bazı sahnelerin kilidini açıyorsunuz, bundan dolayı oyunu bitirdikten sonra galeri kısmına bakmayı unutmayın, eğer açamadığınız sahneler varsa, galeride mevcut olan sahneleri tek tek oynatın. Böylelikle açamadığınız sahneleri açıyorsunuz :)

Oyunumuzun arka planında herhangi bir müzik ya da ses efekti bulunmuyor. Aynı zamanda oyunu oynamak istiyorsanız yeterli düzeyde İngilizce bilgisine ihtiyacınız var. Açıkçası oynarken çok keyif aldığım bir oyun oldu. Yapımcımızın, daha doğrusu yapımcılarımızın -çünkü bu oyunları birden fazla kişi ile geliştiriyorlar- bunun gibi birçok kısa oyunları var. Her daim onlardan daha büyük bir oyun bekledim. Umarım ilerleyen zamanlarda daha büyük projelere imza atarlar. Çok kaliteli bir ekipleri var.

Evet, oyunumuzun global forumlarda 5 yıldız üzerinden 4.5 yıldız aldığını söyleyebilirim. Oyunu bir nevi çerez niyetine oynamalısınız, aynı zamanda oynama sürenize de bağlı olarak oyunun 2-3 saat kadar sürdüğünü söylemek istiyorum. Denenmesi gereken oyunlardan bir tanesi olmuş :)
 
Üst Alt