Aynı hatayı bende aldım hikayede ilerleyemiyorumŞarkı sözü yazmada hata veriyo nasıl düzeltirim
Yardım edecek kimse yokmuAynı hatayı bende aldım hikayede ilerleyemiyorum
tam olarak nerde hata veriyor nasıl bir hata ?Yardım edecek kimse yokmu![]()
evde kendi odanda yazıyorsun değil mi ?Şarkı yazmaya girince başlık ekle dedin mi hata veriyor şarkı yaşamadığım içinde ilerleyemiyirum
Evet evde kendi odamda yazıyorum başlığı birine tıkladıktan sonra hata veriyor ve başlık yazamıyorum göz ardı et diyorum ama sonuc aynievde kendi odanda yazıyorsun değil mi ?
peki ders aldın mı ya da çevrede müzik aletleri var görmüşsündür onlardan puan aldın mı tam olarak bende anlayamadım hatayı oyunla alakalı da bi sorun olabilir.Evet evde kendi odamda yazıyorum başlığı birine tıkladıktan sonra hata veriyor ve başlık yazamıyorum göz ardı et diyorum ama sonuc ayni
Admin Bi baksan ya bu hata yüzünden boşuna gitti güncellemepeki ders aldın mı ya da çevrede müzik aletleri var görmüşsündür onlardan puan aldın mı tam olarak bende anlayamadım hatayı oyunla alakalı da bi sorun olabilir.
Evet gelmişoyunda hatalar ve hileler için bir güncelleme geldimi. geldiyse tekrar indirecem.
gerçek mi buEvet gelmiş
Nasıl gerçek mi ? Evet gelmiş oynuyorum ben oyunugerçek mi bu
ne zaman geldi yeni güncellemeNasıl gerçek mi ? Evet gelmiş oynuyorum ben oyunu
Bu ayın 5 indene zaman geldi yeni güncelleme