Bilmiyorum valla ben İngilizce bitirdim türkçeye gerek kalmadı artıkReis SLM bende bu oyun neden hep atıyor acaba reis bir bilgin varmi
bende de aynı sorun var site adminleri ilgilense keşkeKullanıcı adı şifre girdikten sonra beni oyun açılma ekranında bir süre bekletiyor sonra atıyor neden acaba
Hocam bu oyun neden açmıyor eline sağlık bu sürüm Türkçesi hiçbir yerde yokken paylaşmışsınız ama açılmıyor oyun bir ilgilenirsen seviniriz100'e yakın Türkçe Oyun konusu var. Bunların en az 80 90 tanesinde bu tarz sorular var. Ne zaman geleceği belli değil, güncelleme getirdiğimiz zaman zaten ekliyoruz konuya. Türkçe Yapay Zeka yapabilmemiz için birkaç şeye ihtiyacımız var, onları tamamladıktan sonra güncellenecek.
Rick and morty güncellemesi paylaşıyor habireadmin yeter artıkbu kadar insanı görmezden ngeliyosunuz ne cevap veriyosunuz ne çözüm öneriyosunuz nede güncelleme getiriyosunuz 3 ay bekledim çıksın dıye çıktı bozuk halde ne pc den nede mobilden açılmıyo neden şuna bir çözüm bulmuyosunuz anlamadık