KissKiss Studio adlı yapımcımızın ilk oyunu. Hikâyenin başlangıcı ilgi çekici, konsept güzel, bir yere kadar hikâye fena ilerlemiyor. Oyunun ilerleyen zamanlarında yapımcı hikâyeden çok kopuyor; boşlukları doldurmakta zorluk çekiyor, iyi bir konsepti olmasına rağmen bize bunu yeterince hissettiremiyor. Bunu şöyle örneklendireyim; ''
Rambo filminde sadece yumruk dövüşü görüyorsunuz.'' Oyunun savaş sahneleri, yarattığı konakçı bir nevi parazit konsepti çok detaysız işleniyor.
Yaptığımız seçimler önemli gözüküyor ancak oyuna kayda değer bir etkimiz olmuyor. Pek çok farklı şey deniyorsunuz ancak değiştiremediğiniz ya da engel olamadığınız pek çok sahne var, yapımcı oyuncaya kayda değer bir irade vermemiş. Bir şey yazmış ve çizmiş biz de bunu oynuyoruz. Madem bu kadar fazla etkimiz olmayacak neden bu kadar çok seçim yaptırıyorsun? Seçimlerin tek etkisi bazı sahneleri kaçırmak ki en kötü seçimleri bile yapsanız sahneleri kaçırmanız çok zor.
Oyundaki karakterler görsel yönden çok kuvvetli, ayrıca oyun animasyon konusunda da başarılı. Başlarda biraz yavan ve robotumsu animasyonlar görüyorsunuz ancak oyun ilerledikçe bu değişiyor. Oyunun başlarında karakterlerin kişiliği olduğunu hissedebiliyorsunuz, tabii bu sadece oyunun başına özel, daha sonraları bir dediğimizi ikiletmeyen karakterlere dönüşüyorlar, bunda oyunun konseptinin de etkisi var ancak bu çok üstünkörü işleniyor.
Oyunun yarattığı ambiyansa ve evrene bir türlü dahil olamadım, yapımcı her şeyi o kadar detaysız ve üstünkörü işliyor ki sürekli olarak oyunla olan bağlantım kopuyor. Yaptığım seçimler önemliymiş gibi hissettirmiyor, özellikle oyundaki bazı karakterler oyuna tam olarak neden koyulmuş aklım almıyor

Neden ''evil'' bir karakter olamıyorum, halbuki oyunun konsepti buna çok müsait, yapımcı resmen olmaz sen benim yazdığımı oyna demiş.
Bu haliyle kesinlikle ortalama bir yapım olmuş, hikâye anlamında beklentiyi çok yüksek tutmayın. Hani bir konsept bu kadar kötü işlenebilirdi, karakterler diyalog anlamında bu kadar kötü yazılabilirdi. Oynanabilir bir yapım ancak oyunun tek güçlü yanı görsellik ve animasyonlar, hikâye de arkada sivrisinek gibi vızıldıyor. Ayrıca seçimlerimizle yarattığımız bir final sahnesi de yok, kötü çocuk ya da iyi çocuk olarak aldığınız sonlar var.