böyle bir hata alıyorum her oyunda açamıyorum yardım!!!!!!! - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

böyle bir hata alıyorum her oyunda açamıyorum yardım!!!!!!!

• Konuyu başlatan truguard54
  • Başlangıç tarihi
T

truguard54

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
3$
yardım edin oyun oynayamıyorum

Ekli dosyalar

• resim_2024-11-28_011227770.png
    resim_2024-11-28_011227770.png
    12.3 KB · Görüntüleme: 80
Bueak

Bueak

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ben de family matters oyununda aldım bu hatayı. büyük ihtimalle defender engellemiş gerekli dosyaları. sil-yükle yapman gerekebilir ama sen yine de bana güvenme çünkü ben de denemedim ve sadece tahmin yürütüyorum.

X

xxxxnex

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aynı hatayı bende aldım çözümünü bilmiyorum sil yükle yaptım defenderı kapatarak hiç birşey olmadı. İlginç olan şu ing oyun indirdiğimde açıldı ,Türkçe çeviri oyun indirdiğimde bu hatayı aldım.

OZTAC

OZTAC

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0$
Görev yöneticisinden turbo yazan işlemleri kapat. Eğer öyle bir işlem göremiyorsan bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girmeyi dene. Birden fazla kez oyunu çalıştırmayı denediğin için ram doluyor oyun başlamıyor

L

losingeqinox

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aynı hatayı bir çok oyunda yaşıyorum ve pc yi resetleyip ilk oyunu açmama rağmen bu devam ediyor oyun oynayamaz oldum çözümü bilen varsa çok iyi olucak

S

sddsg

Eternum Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
benimde yeni sistemde aynı hata var öncedende yaşamıştım formatlayınca düzeldi şimdi yeni sistemde gene alıyorum internetede hiçbir çözüm yok

S

sddsg

Kredi
0$
Görev yöneticisinden turbo yazan işlemleri kapat. Eğer öyle bir işlem göremiyorsan bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girmeyi dene. Birden fazla kez oyunu çalıştırmayı denediğin için ram doluyor oyun başlamıyor
8gbda açılan oyun 32 gbda açılmıyo kanka eminmisin öyle olduğuna turbo kısmınıda göremedim

riaslevi

riaslevi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
benimde yeni sistemde aynı hata var öncedende yaşamıştım formatlayınca düzeldi şimdi yeni sistemde gene alıyorum internetede hiçbir çözüm yok
bende de aynı sorun var yaklaşık 1 haftadır hiçbir oyuna giremiyorum yeni yüklediklerim de aynı şekilde birisi windowsun son güncellemesi yüzünden demiş bluetooth sorununu çözdüler ama şimdi de böyle bir hata var.

S

sddsg

Kredi
0$
bende de aynı sorun var yaklaşık 1 haftadır hiçbir oyuna giremiyorum yeni yüklediklerim de aynı şekilde birisi windowsun son güncellemesi yüzünden demiş bluetooth sorununu çözdüler ama şimdi de böyle bir hata var.
windows 10 dönemindede olduğunu hatırlıyorum orjinal çakma windows farkındanmı diyede düşündüm ama bilmiyorum birimizden birisi çözüm bulursa diğerine söyler artık

riaslevi

riaslevi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
windows 10 dönemindede olduğunu hatırlıyorum orjinal çakma windows farkındanmı diyede düşündüm ama bilmiyorum birimizden birisi çözüm bulursa diğerine söyler artık
kanka bende win 11 pro var çakma değil ama kendi getirdikleri güncellemeden kaynaklı bir hata çözmek için baya uğraştım ama hiçbir türlü olmuyor. Tek çözüm windowsun yeni bir güncelleme getirmesi gibi duruyor ama onu da ne zaman getirirler bilmiyorum

Üst Alt