benim aldığım hata farklıymışben de family matters oyununda aldım bu hatayı. büyük ihtimalle defender engellemiş gerekli dosyaları. sil-yükle yapman gerekebilir ama sen yine de bana güvenme çünkü ben de denemedim ve sadece tahmin yürütüyorum.
8gbda açılan oyun 32 gbda açılmıyo kanka eminmisin öyle olduğuna turbo kısmınıda göremedimGörev yöneticisinden turbo yazan işlemleri kapat. Eğer öyle bir işlem göremiyorsan bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girmeyi dene. Birden fazla kez oyunu çalıştırmayı denediğin için ram doluyor oyun başlamıyor
bende de aynı sorun var yaklaşık 1 haftadır hiçbir oyuna giremiyorum yeni yüklediklerim de aynı şekilde birisi windowsun son güncellemesi yüzünden demiş bluetooth sorununu çözdüler ama şimdi de böyle bir hata var.benimde yeni sistemde aynı hata var öncedende yaşamıştım formatlayınca düzeldi şimdi yeni sistemde gene alıyorum internetede hiçbir çözüm yok
windows 10 dönemindede olduğunu hatırlıyorum orjinal çakma windows farkındanmı diyede düşündüm ama bilmiyorum birimizden birisi çözüm bulursa diğerine söyler artıkbende de aynı sorun var yaklaşık 1 haftadır hiçbir oyuna giremiyorum yeni yüklediklerim de aynı şekilde birisi windowsun son güncellemesi yüzünden demiş bluetooth sorununu çözdüler ama şimdi de böyle bir hata var.
kanka bende win 11 pro var çakma değil ama kendi getirdikleri güncellemeden kaynaklı bir hata çözmek için baya uğraştım ama hiçbir türlü olmuyor. Tek çözüm windowsun yeni bir güncelleme getirmesi gibi duruyor ama onu da ne zaman getirirler bilmiyorumwindows 10 dönemindede olduğunu hatırlıyorum orjinal çakma windows farkındanmı diyede düşündüm ama bilmiyorum birimizden birisi çözüm bulursa diğerine söyler artık