K
kratos532
Kayıtlı Üye
Depodaki alandan ipi alıp sonra anahtarı alıyorsunİlk evsizin içine girdikten sonra ne yapıyoruz bir türlü çözemedim anahtarı nasıl alıyoruz
Depodaki alandan ipi alıp sonra anahtarı alıyorsunİlk evsizin içine girdikten sonra ne yapıyoruz bir türlü çözemedim anahtarı nasıl alıyoruz
Hademenin ofisinde direk karşıda asılı hademenin ofisi gym in orada janitors closet yazıyor zatenSpor salonunda kızlardan intikam icin anahtar aradağımız sırada oyun buglanıyor anahtarı bulmamı istiyor ama anahtar yok yada nerde?
Heryere baktım anahtar yok ama anahtar olmadığı halde kapıya tıklarsam oyun devam ediyormuş gibi hintler değişiyo ama yinede farklı biryere gidemiyorumHademenin ofisinde direk karşıda asılı hademenin ofisi gym in orada janitors closet yazıyor zaten
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Heryere baktım anahtar yok ama anahtar olmadığı halde kapıya tıklarsam oyun devam ediyormuş gibi hintler değişiyo ama yinede farklı biryere gidemiyorum
Hayır devamı gelecek.Bu oyunun final sürümü mü?
Yapımcısı genellikle 1-1.5 ayda yeni sürüm paylaşıyor. Son güncelleme ise 20 Ağustos'ta geldi. Yani yaklaşık 1-3 hafta var gelmesine.Guncelleme tahmini ne zamana gelir
Aga depoda ip flan yokki deponun içine de girilmiyor ayrıca ipi alınca anahtarı nasıl alıyoz ne dertleri varda bu kadar zor oyun yaparlar anlamıyorum silicem oyunu gördüğüm en berbat oyunDepodaki alandan ipi alıp sonra anahtarı alıyorsun
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Oyunun en başında odadaki her şeyi dene diyor kapıyı falan açamıyorum yardımcı olacak var mı?
Yani devamı bumu yoksa başka bir version 0.??? MıBu güncel hali, dediğiniz yerin devamı var.
Buradaki mevcut son sürüm. O kısmın devamı bu sürümde mevcut yani.Yani devamı bumu yoksa başka bir version 0.??? Mı