Beklediğimize Değdi Mi? - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Beklediğimize Değdi Mi?

  • Konuyu başlatan emrevitus
  • Başlangıç tarihi

Beklediğimize Değdi Mi?

  • Evet kesinlikle beklediğime değdi

  • Daha güzel olabilirdi bu ne be!

  • Hayır cidden şaka gibi bu nasıl bir bölümdür arkadaş

  • Kararsız kaldım.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Katılım
16 Ağu 2022
Mesajlar
351
Tepki puanı
56
Puan
0
Kredi
0$
Uzun bir aranın ardından gelen oyunun dokuzuncu bölümü sizi tatmin etti mi? Beklediğimize değdi mi?
Hotlar.jpg


Kişisel olarak yorum yapacak olursam ben çok ciddi bir şekilde tatmin oldum. Bundan daha iyisi yapılamazdı bence. Bu bölüme bakıp önceki bölümleri de keşke bu kalitede yapsaydı bile dedim o kadar iyi olmuş. Olumlu ve olumsuz düşüncelerimi yazmak istiyorum.

1- Oyunun render kalitesi çok çok iyi olmuş sırf bunun için bile alabilirsiniz.
2- Oyunda artık parti düzenleme seçeneği mevcut. Bu bölümde bir kez yapılıyor ve karar vermek zor ama düzgün çalışınca gayet tatmin oluyorsunuz.
3-Oyunda Rota seçenekleri çok fazla ve bu beni aşırı mutlu etti. (Sage rotası, Jill Rotası, Josy ve Maya Rotası, Bella Rotası, Quinn Rotası, Rio (Sarah ve Melanie de olabilir.) rotası. Nicole veya Lilly Rotası).
4- Quinn'in de ana karakter olmasını istemiştim ve bu galiba gerçekleşecek gibi. (Bundan aşırı memnunum ama ileriki bölümlerde zayıflarsa çok üzülürüm.)
5-Oyunda rotaya göre seks sahneleri oluyor ve bu gerçekten hoşuma gitti. Çünkü tekrar tekrar oynamak gerektiriyor hepsini görmek için. (Mod kullanmamanızı tavsiye ediyorum sahneleri görmek kaliteyi düşürüyor.)
6- Rio bu bölümde pas geçiyor seks yapamıyoruz orası beni fena halde üzdü.
7- Camilla ve Maya sahneleri bu ne be dedirtti. Özellikle Camilla'nın kıyafeti ve o sahnesi beni çok üzdü. Yakışmamış.
8-Sadece partiden ibaret olması da üzen detaylardan.
9-Heather ile sonunda yakınlaşıyoruz. (Kişisel olarak favorilerim arasında.)
10- Özellikle rota finallerinde çok güzel sonra mevcut kırıldım gülmekten.
11- Hamile olayı bu bölümde çözülüyor ve bunu görünce gülmekten 10 dakika oynayamadım. :D

Son not: 2 krediyle bu oyunu ilk günden oynayabildiğime inanamıyorum. :D Kesinlikle siteye destek için almalısınız ki oyun cidden aşırı güzel olmuş.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ara 2022
Mesajlar
299
Tepki puanı
91
Puan
0
Kredi
0$
ben beklemiyordum açıkçası, zaten adult oyunlara yeni başladım. bein a dik'e başladığımda çoktan çıkmıştı yeni bölüm. ama bekleyen biri olsaydım pek tatmin olmazdım, parti dışında bir şey yaşanmadı.
 
Üst Alt