Bu oyunun ingilizce konusu yapımcının paylaştığı oyun hatalar olabilir. Buraya Tıklayarak Türkçe konusuna ulaşabilirsiniz herhangi bir hata bulunmamaktadır.İyi günler oyun 7.bolumu bitirdikten sonra oyun atıyordu 8.bolume geçmiyordu sorun giderildi mi ona göre yüklüycem
Net bir tarih yok.Yeni sezon ne zaman gelir hocam?
Hayır daha devamı gelmedi.en son ar sezon gelmişti kısa bi bölümdü ondan sonrası geldi mi
Hayır, daha gelmedi. Tahmini olarak bu yılın sonunda bekleniyor.en son ar sezon gelmişti kısa bi bölümdü ondan sonrası geldi mi
Sadece Türkçe yama indiremezsiniz malesef. Tüm oyunu indirip oynamanız lazım.merhaba ben oyunu steamdan indirdim tüm paketlerini aldım ama türkçe yamayı nasıl yapıcam burdan indirince oyunu indiriyor galiba iyi forumlar
Yama olarak paylaşmıyoruz, oyunun içinde gömülü olarak geliyor.merhaba ben oyunu steamdan indirdim tüm paketlerini aldım ama türkçe yamayı nasıl yapıcam burdan indirince oyunu indiriyor galiba iyi forumlar
Tahminen yıl sonuna doğru bekliyoruz ama yapımcıdan bir açıklama yok tarih ile alakalı.3. sezon ne zaman gelir bilginiz var mı teşekkürler"
oyunun boyutu büyük olduğu için işlemesi uzun sürüyor beklerseniz açılırEkli dosyayı görüntüle 12741
Bu ekranda kalıyor neden?
silmediyse kaldığın yerdenkadlığımız yerden mi devam edicek yoksa en baştan mı
Hayır şu anda yeni bölümü gelmedi.Yeni sezon geldi mi?