Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
kasyaokk

kasyaokk

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
beyler oyunu bilgisiyara yükleyecem virüs bulaşmaz demi? bilgisiyar dosyaya tehlikeli diyor.

A

abali

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hocam merhabalar 3. Sezonda Androidde klavye açılmıyor ve bu nedenle çoğu yer geçilemiyor yardım eder misiniz

B

burak6788

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Değmez aga bkunu çıkardılar bu ne ya. 1.5 senede bir bölüm yuh

mentality

mentality

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1734308511365.png
şöyle bir ekran alıyorum oyunu başlatmaya çalıştığım zaman yardım edebilir misiniz antivirüsü kapatıp denedim bir faydası dokunmadı.

B

babapiro3169

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ortalama yeni bölüm fln ne zaman gelir bilen varmı

D

dijibig

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yenisi gelince sıfırdanmi başlamak gerekir yoksa devam edermi bir bilgin varmı Androidim
neden sıfırdan başlanması gerektiğini düşündün ki? (şimdi bende tırstım) normalde elinde devam ettiğin save dosyan varsa onu save klasörüne atıyorsun (pc için konuşuyorum hiç androitte oynamadım) devam ediyorsun. normalde sorun çıkmaz.

B

babapiro3169

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
neden sıfırdan başlanması gerektiğini düşündün ki? (şimdi bende tırstım) normalde elinde devam ettiğin save dosyan varsa onu save klasörüne atıyorsun (pc için konuşuyorum hiç androitte oynamadım) devam ediyorsun. normalde sorun çıkmaz.
Eyvallah reis bende bilmiyorum ilk defa oynadımda kusura bakma

D

dijibig

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Eyvallah reis bende bilmiyorum ilk defa oynadımda kusura bakma
A ilk defa oynuyorsan tamam. şimdi daha açıklayıcı oldu. yani save dosyalarını her zaman bir sonraki sezon için kullanıyorsun merak etme. her sezon başında istiyor save dosyası zaten :) ( yine pc için söylüyorum androittede aynı şekildemi işliyor bilmiyorum)

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
13 ayda 1 bölüm helal olsun adama
Yaptığı her bölüm bir öncekinden daha geç çıkıyor ve farklı dallar olayını getirdiği için farklı hikayeler, olaylar yazmak daha zor oldu. Ayrıca grafiklere ve animasyonlara ne kadar önem verdiğini hepimiz biliyoruz 🙂 Uzun zaman geçse bile gelen bölüm hikayesel olarak tatmin etse yeterli benim için.

Üst Alt