C
ciholius12
Kayıtlı Üye
Bu hatanın sebebi son windows güncellemesinden kaynaklı bende de aynı sorun mevcutSorun çözülmüyor rusça harfleri türkçe harflerle düzeltmeme rağmen
Bu hatanın sebebi son windows güncellemesinden kaynaklı bende de aynı sorun mevcutSorun çözülmüyor rusça harfleri türkçe harflerle düzeltmeme rağmen
Hakikaten sezonda değil bölüm mk, üstelik sırf yeni bölüm cikiyor diye oyunu komple yeniden indirmek gerekiyor -ki 3.sezonun kendisi 12 GB. Bencede değmez.Değmez aga bkunu çıkardılar bu ne ya. 1.5 senede bir bölüm yuh
üstteki yorumlara baksan olayın ne kadar muallakta olduğunu anlarsın. herkes karamsar bu konuda. gta6 bundan önce çıkar gibiOrtalama yeni bölüm fln ne zaman gelir bilen varmı
çözüm buldun mu?Ekli dosyayı görüntüle 16493
şöyle bir ekran alıyorum oyunu başlatmaya çalıştığım zaman yardım edebilir misiniz antivirüsü kapatıp denedim bir faydası dokunmadı.
Yenisi gelince sıfırdanmi başlamak gerekir yoksa devam edermi bir bilgin varmı Androidimüstteki yorumlara baksan olayın ne kadar muallakta olduğunu anlarsın. herkes karamsar bu konuda. gta6 bundan önce çıkar gibi
neden sıfırdan başlanması gerektiğini düşündün ki? (şimdi bende tırstım) normalde elinde devam ettiğin save dosyan varsa onu save klasörüne atıyorsun (pc için konuşuyorum hiç androitte oynamadım) devam ediyorsun. normalde sorun çıkmaz.Yenisi gelince sıfırdanmi başlamak gerekir yoksa devam edermi bir bilgin varmı Androidim
Eyvallah reis bende bilmiyorum ilk defa oynadımda kusura bakmaneden sıfırdan başlanması gerektiğini düşündün ki? (şimdi bende tırstım) normalde elinde devam ettiğin save dosyan varsa onu save klasörüne atıyorsun (pc için konuşuyorum hiç androitte oynamadım) devam ediyorsun. normalde sorun çıkmaz.
A ilk defa oynuyorsan tamam. şimdi daha açıklayıcı oldu. yani save dosyalarını her zaman bir sonraki sezon için kullanıyorsun merak etme. her sezon başında istiyor save dosyası zaten ( yine pc için söylüyorum androittede aynı şekildemi işliyor bilmiyorum)Eyvallah reis bende bilmiyorum ilk defa oynadımda kusura bakma
Bölümün yavaş yavaş sonlarına geliyor. Hataların düzeltilmesi, eksik kısımların tamamlanması, beta testi derken ocak sonu şubat başı olmasi muhtemel diyebiliriz.Ortalama yeni bölüm fln ne zaman gelir bilen varmı
13 ayda 1 bölüm helal olsun adamaBölümün yavaş yavaş sonlarına geliyor. Hataların düzeltilmesi, eksik kısımların tamamlanması, beta testi derken ocak sonu şubat başı olmasi muhtemel diyebiliriz.
Yaptığı her bölüm bir öncekinden daha geç çıkıyor ve farklı dallar olayını getirdiği için farklı hikayeler, olaylar yazmak daha zor oldu. Ayrıca grafiklere ve animasyonlara ne kadar önem verdiğini hepimiz biliyoruz Uzun zaman geçse bile gelen bölüm hikayesel olarak tatmin etse yeterli benim için.13 ayda 1 bölüm helal olsun adama