Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
P

Pro123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Zip dosyası olarak indirdi cihazım Huaweı nasıl açarım

E

enes_bkaya

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni bölümler ne zaman gelir tahmini??

PCB

PCB

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yeni bolum 13 kasimdaymis ceviri ve beta surecini rakiplerinizden once bitirir ve herkese acarsaniz cok uye kazanacaginizi dusunuuorum zira buradaki icerikler rakiplerine gore kat kat fazla.

P

Pro123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yeni bolum 13 kasimdaymis ceviri ve beta surecini rakiplerinizden once bitirir ve herkese acarsaniz cok uye kazanacaginizi dusunuuorum zira buradaki icerikler rakiplerine gore kat kat fazla.
Aynen gerçekten güzel bi sayı elde edersiniz böyle güzel bi oyunu herkesten önce yapmaları lazım

Jyadaus

Jyadaus

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
APK linklerinde reklamlar geçilmiyor. İndirme sitesine atması gerekirken reklam sitesine atıyor.

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
APK linklerinde reklamlar geçilmiyor. İndirme sitesine atması gerekirken reklam sitesine atıyor.
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.

R

ramco537

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun başında sana mini oyunları oynamak isteyip istemediğini soruyor. Baştan mini oyunları kapatarak oynayabilirsin. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam hile menüsünden de mini oyunları kapatabiliyor olman lazım. Zaten mini oyunlar sadece birkaç ödül açıyor. Yani pek gerekli bir şey değil.
Hile menüsü nerede

Jyadaus

Jyadaus

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.

Saol onuda reklam sandım ben.

W

Weiss

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu sabah indirdim ve yeni bitirdim elinize sağlık çeviri için

K

Karaberat

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Burada ne yapmam gerekiyor bir türlü bulamadım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201107-001903.jpg
    Screenshot_20201107-001903.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 25
Levinho

Levinho

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Siteye yeni oyunlar ekler misiniz hepsi bitti farklı şeyler görmek isterdim

3

31wukong