Phoenix
Moderatör
Editör
Geldi 3. Sezonu indir.10. Bölümden sonrası geldi mi bilgisi olan var mıdır
Son Konular
Geldi 3. Sezonu indir.10. Bölümden sonrası geldi mi bilgisi olan var mıdır
CX Dosya gezgini ile atabilirsiniz data dosyasınıtelefonumda data klasörüne bir şey atamıyorum bu nedenle oyunu kuramıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim 3. sezonda sorun yaşadım
Dostum orjinalde rotalar aynı anda ilerlemez. Sadece josy&Maya aynı anda oluyor. Bu ikisi haricinde hiçbir kadın rotayı paylaşmıyor. Hile ile rotaları aktiflestirebilirsin. Ancak bu sadece her rotayı ayrı ayrı görmeni sağlar. Örneğin 3.sezon başındaki cadılar bayramı parti sahnesinde hem jill hem İsabella rotasını oynuyorsan ikisininde rotasını görürsün ancak aynı rota değildir. Misal jill rotasında o muz kostümü giyiyordu. İsabella ise günlük kıyafet ile partiye geliyor ve tanınmamak için şeytan maseksi takiyordu. İsabella rotasında ise jill arı kostümü giyiyor ve İsabella mumya kostümü giyiyordu. Aynı partide iki rotayı oynarsan sıra sıra her iki rotaninda sahnesini görürsün. Ama aynı rotada hiçbir kadın başka kadınla ilerlemiyorSage ve Jill aynı anda ilerler mi nasıl yaparız bilgin varsa yazar mısın
Bunu biliyorum ben ilk sezon için demiştim yani seçim yapmadan sonuna kadar getirip her kadın için ayrı ayrı oynamak zorunda kalmamak için sormuştumDostum orjinalde rotalar aynı anda ilerlemez. Sadece josy&Maya aynı anda oluyor. Bu ikisi haricinde hiçbir kadın rotayı paylaşmıyor. Hile ile rotaları aktiflestirebilirsin. Ancak bu sadece her rotayı ayrı ayrı görmeni sağlar. Örneğin 3.sezon başındaki cadılar bayramı parti sahnesinde hem jill hem İsabella rotasını oynuyorsan ikisininde rotasını görürsün ancak aynı rota değildir. Misal jill rotasında o muz kostümü giyiyordu. İsabella ise günlük kıyafet ile partiye geliyor ve tanınmamak için şeytan maseksi takiyordu. İsabella rotasında ise jill arı kostümü giyiyor ve İsabella mumya kostümü giyiyordu. Aynı partide iki rotayı oynarsan sıra sıra her iki rotaninda sahnesini görürsün. Ama aynı rotada hiçbir kadın başka kadınla ilerlemiyor
bu sistemde ilk iki sezonu oynayabilirsin ama 3. sezon senden net bir tercih istiyor.Bunu biliyorum ben ilk sezon için demiştim yani seçim yapmadan sonuna kadar getirip her kadın için ayrı ayrı oynamak zorunda kalmamak için sormuştum
Bitirdim reis biliyorum da ilk iki sezon baya uzun olunca tekrar tekrar oynamak sıkıcı olmasın diye demiştim ikinci sezonun sonuna kadar hileyle götürüp save alıp sonra tek tek kaydını yapmak istemiştimbu sistemde ilk iki sezonu oynayabilirsin ama 3. sezon senden net bir tercih istiyor.
Ben senin yerinde olsam bununla uğraşacağıma zaten her kadınla ayrı ayrı olan 3. Sezon kayitlarimizi kullanırdım. Çünkü dediğin sistem icin sen oyunun ilk iki sezonunu en az 12 şekilde bitirmen gerekiyorBitirdim reis biliyorum da ilk iki sezon baya uzun olunca tekrar tekrar oynamak sıkıcı olmasın diye demiştim ikinci sezonun sonuna kadar hileyle götürüp save alıp sonra tek tek kaydını yapmak istemiştim