Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
N

Neymarf4n

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
save dosyasını son bölüme nasıl aktarıyoruz detaylı anlatımı var mı acaba özürlüye anlatır gibi

G

Galerici

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Aga yardım edin ana oyun 1 2 bitirdim sonraki APK indirdirm ne kendi savem nede burdan indiklerim gözükmüyor soyleninen yerlere atiyorum ama import kısmında cikmiyor

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sage ve Jill aynı anda ilerler mi nasıl yaparız bilgin varsa yazar mısın
Dostum orjinalde rotalar aynı anda ilerlemez. Sadece josy&Maya aynı anda oluyor. Bu ikisi haricinde hiçbir kadın rotayı paylaşmıyor. Hile ile rotaları aktiflestirebilirsin. Ancak bu sadece her rotayı ayrı ayrı görmeni sağlar. Örneğin 3.sezon başındaki cadılar bayramı parti sahnesinde hem jill hem İsabella rotasını oynuyorsan ikisininde rotasını görürsün ancak aynı rota değildir. Misal jill rotasında o muz kostümü giyiyordu. İsabella ise günlük kıyafet ile partiye geliyor ve tanınmamak için şeytan maseksi takiyordu. İsabella rotasında ise jill arı kostümü giyiyor ve İsabella mumya kostümü giyiyordu. Aynı partide iki rotayı oynarsan sıra sıra her iki rotaninda sahnesini görürsün. Ama aynı rotada hiçbir kadın başka kadınla ilerlemiyor

A

Ahmet.ozturk55

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar bu yurt odasından koridora nasıl gidebilirm

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Dostum orjinalde rotalar aynı anda ilerlemez. Sadece josy&Maya aynı anda oluyor. Bu ikisi haricinde hiçbir kadın rotayı paylaşmıyor. Hile ile rotaları aktiflestirebilirsin. Ancak bu sadece her rotayı ayrı ayrı görmeni sağlar. Örneğin 3.sezon başındaki cadılar bayramı parti sahnesinde hem jill hem İsabella rotasını oynuyorsan ikisininde rotasını görürsün ancak aynı rota değildir. Misal jill rotasında o muz kostümü giyiyordu. İsabella ise günlük kıyafet ile partiye geliyor ve tanınmamak için şeytan maseksi takiyordu. İsabella rotasında ise jill arı kostümü giyiyor ve İsabella mumya kostümü giyiyordu. Aynı partide iki rotayı oynarsan sıra sıra her iki rotaninda sahnesini görürsün. Ama aynı rotada hiçbir kadın başka kadınla ilerlemiyor
Bunu biliyorum ben ilk sezon için demiştim yani seçim yapmadan sonuna kadar getirip her kadın için ayrı ayrı oynamak zorunda kalmamak için sormuştum

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
bu sistemde ilk iki sezonu oynayabilirsin ama 3. sezon senden net bir tercih istiyor.
Bitirdim reis biliyorum da ilk iki sezon baya uzun olunca tekrar tekrar oynamak sıkıcı olmasın diye demiştim ikinci sezonun sonuna kadar hileyle götürüp save alıp sonra tek tek kaydını yapmak istemiştim

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Bitirdim reis biliyorum da ilk iki sezon baya uzun olunca tekrar tekrar oynamak sıkıcı olmasın diye demiştim ikinci sezonun sonuna kadar hileyle götürüp save alıp sonra tek tek kaydını yapmak istemiştim
Ben senin yerinde olsam bununla uğraşacağıma zaten her kadınla ayrı ayrı olan 3. Sezon kayitlarimizi kullanırdım. Çünkü dediğin sistem icin sen oyunun ilk iki sezonunu en az 12 şekilde bitirmen gerekiyor

Üst Alt