Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Admin ya da moderatör yok mu bu sitenin ne kredi alabiliyoruz ne de sorunlara geri dönüş yapan var Üçüncü bölümün sonunda Josey ve Maya ile konuşup bölümü bitireceğim ama her tıkladığım da haya ekranı veriyor yoksay dediğimde ekranı geçiyorum ama onlarla konuşmayı başlatmamış oluyor yine tıklıyoruz yine aynı hatayı alıyorum lütfen yardım edin Mackenzie

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Heram istiyorsan yani hepsini aynı anda görmek istiyorsan hile menüsünden rotaları aktiflestirebilirsin. Ancak bazı karakterler başka karakterleri hikayede saf dışı edebilir. Örneğin jade maya&josy'i , cathy isabellayi, isabella jill'i, jill quinn'i saf dışı ediyor. Bunlara dikkat etmen ve bu rotaları doğru ayarlamalisin. Yani ya josy &maya yi yada jade yıl seçmelisin. ya quinn'i Ya jill'i secmelisin. Ya jill'i ya da isabellayi seçmelisin. Ya isabella yi yada cathy i seçmelisin. Ortaya karışık bir harem kurabilirsin misal benim Harem seçeneğim quinn, isabella, josy&maya,Sage, yalnızlık rotası ve zoey idi
Sage ve Jill aynı anda ilerler mi nasıl yaparız bilgin varsa yazar mısın

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
12.bölüm ne zaman gelir acaba? Aşırı merak ettiğim bölümde bitti

V

VenosaBey

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
tüm bölümleri indirmek istiyorum hangi linkte bir sürü link var napcam ?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Phoenix yardımcı olur musunuz kayıtı geçemiyorum bir türlü bu sorunu Üçüncü bölümün sonunda Josey ve Maya ile konuşup bölümü bitireceğim ama her tıkladığım da hata ekranı veriyor yoksay dediğimde ekranı geçiyorum ama onlarla konuşmayı başlatmamış oluyor yine tıklıyoruz yine aynı hatayı alıyorum lütfen yardım edin

caname

caname

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Gençler 3. sezonda komple zoey ile mi oynanıyor yoksa sadece kısa bir geçiş mi ?

M

Mimir

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sezon 3'e başlamak için gereken transfer işlemini yapamadım bir türlü. Kendi savelerimle denedim olmadı sitedekini denedim yine olmadı. Konu içerisindeki yönergeleri uyguladım yine olmadı. Anam çıldıracaam ha 🥹

Z

zagabumbale

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sezon 3'e başlamak için gereken transfer işlemini yapamadım bir türlü. Kendi savelerimle denedim olmadı sitedekini denedim yine olmadı. Konu içerisindeki yönergeleri uyguladım yine olmadı. Anam çıldıracaam ha 🥹
Hangi save i indirmek lazım sezon 3 icin

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Phoenix yardımcı olur musunuz kayıtı geçemiyorum bir türlü bu sorunu Üçüncü bölümün sonunda Josey ve Maya ile konuşup bölümü bitireceğim ama her tıkladığım da hata ekranı veriyor yoksay dediğimde ekranı geçiyorum ama onlarla konuşmayı başlatmamış oluyor yine tıklıyoruz yine aynı hatayı alıyorum lütfen yardım edin
Maalesef yardımcı olamam çünkü o yolu oynamadım yaşanan hatayı bize discord yoluyla ya da buradan ekran görüntüsünü atın.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Hangi save i indirmek lazım sezon 3 icin

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Maalesef yardımcı olamam çünkü o yolu oynamadım yaşanan hatayı bize discord yoluyla ya da buradan ekran görüntüsünü atın.
Sizin verdiğiniz Save dosyasını indirip devam ettirmiştim ekstra hata verecek bir şey de yapmadım o yolla devam ettim yol Sage yoluydu

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Ben de oyunu Sage yolunda oynayıp bitirdim fakat dediğiniz gibi bir hata almadım.
Üçüncü oyunun savesini telefona attım normal şekilde Sage yoluna uygun ilerledim ama dediğim gibi veda sahnesinde Maya ile Josy ile konuşturmadı hata mesajı veriyor yoksay diyorum geçiyorum ama konuşmamış oluyor tıklıyorum yine aynı hata veriyor

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Üçüncü oyunun savesini telefona attım normal şekilde Sage yoluna uygun ilerledim ama dediğim gibi veda sahnesinde Maya ile Josy ile konuşturmadı hata mesajı veriyor yoksay diyorum geçiyorum ama konuşmamış oluyor tıklıyorum yine aynı hata veriyor
Telefonla ilgili bir sorun olmuş olabilir onu bilmiyorum fakat ben bilgisayada oynarken öyle bir hata almadım. daha öncede böyle bir hata alan olmadığı için şimdiye kadar öyle kalmış olabilir. Farklı bir save dosyası deneyin belki save ile alakalı bir problemde olabilir.

Üst Alt