Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
G

GojoSator.u

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Beyler ben mobilden oynuyomda bu 1 ve 2.sezonu birleşik olarak indirdim sonrasında 3.sezonu yükledim ama bu 3.sezonu kayıt yükle dio gözükmüyo yada siteden bölümü yükleyerek kurun dio bende nasıl yapcamı bilemedim yardım edermisiniz beyler yada dc link atın o yeter gibi

Son düzenleme:
Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
sitede denildiği gibi indirdim, dosyaları doğru bir şekilde atıp atmadığımı belki de bin kere kontrol ettim, transfer dosyası da var elimde ama hala da son versiyon olan oyuna girdiğim de kayıt dosyaları gözükmüyor yeni oyuna da başlayamıyorum. güzel adminlar sizi çok seviyoruz ama biz beceriksiziz galiba bu yüzden lütfen kısaca cevap vermek yerine bize detaylı bi anlatım yapar mısınız çok teşekkürler iyi çalışmalar
Evet farkettim, önceden transfer dosyası kayıtların içinde oluyordu şimdi otomatik olarak persistent içine atıyor ancak yine de oyunda bu transfer görünmüyor, benim için bu yeni birşey. Yani çözümü bilmiyorum. Öğrenirseniz bana da haber edersiniz

G

GojoSator.u

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Evet farkettim, önceden transfer dosyası kayıtların içinde oluyordu şimdi otomatik olarak persistent içine atıyor ancak yine de oyunda bu transfer görünmüyor, benim için bu yeni birşey. Yani çözümü bilmiyorum. Öğrenirseniz bana da haber edersiniz
Elbette

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sanırım çalıştırdım. Şöyle ki; transfer dosyasını otomatik olarak persistent içine atıyor normalde bu şekilde oluşması lazımdı ancak bildiğiniz gibi kaydı görmüyor. Bende transfer dosyasının aynısını kayıtların olduğu klasöre attım ve 3.sezon için ayrı duran kayıt klasörünü 1-2.sezon kayıt klasörüyle birleştirdim. 3 sezon için olan persistent dosyası 1-2'nin uzerine yazdı. Denesiginde açıldı. Hatta 9.bolum neredeyse bitmek üzere. Tek emin olamadigin şey, persistent dosyasını diğerinin üzerine yazınca ilk sezonları etkileyip etkilemeyecegi ama bunu denemeden bilemeyiz

V

Victor

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar hepiniz kayıt gözükmüyor demişsiniz çözümü basit 2. Sezon sonunda yapimci sizin savelerinizin olduğu bölüme transfer dosyasini oluşturuyor onunla beraber 3. Sezona atarsaniz saveler gözükür. Dc sunucusuna gelirseniz daha iyi yardim edebiliriz. Kayıt yoksa elinizde discorddan gelip indirebilirizsiniz ayni şekilde transfer dosyasıda discordda mevcuttur.

Üst Alt