Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
S

Söylenmez

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ağa bu ganesiz older da herşey yüklü kayıt dosyası geldi bu badikde niye olmuyor bu kurulumu çok zor video anlatım falan olması lazım

D

dizzy23tr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun APK sürümünü indiriyorum ama kurmuyor indirme başarısız diyip durmakta çözüm yolu varmı?

B

bexi1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
acil yardim lazim badik de 3 cu sezon baslayamiyom aq 2 sezon sonu kaytda ettim dosyada var ama oyunda gozukmuyo pc de oynuyom

I

ismailtr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
pc için oyun aoc dosyası olarak indi açamıyorum nasıl olacak bilgisi olan var mı

C

cek123cek

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Biri yardım edebilir mi lTütfen

the application was unable to load a required compent hatası alıyorum , Aoc dosyayısının ismini düzenledim bi ara o hata geçti sonra Sandbox hatası aldım

B

bissquit

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3.sezon çevirisi o kadar kötü ki bütün oyun zevkini baltalıyor

S

Söylenmez

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ya şu oyunada the ganesiz older gibi kayıt dosyası içinde yüklü bir sürüm getirin ben bir türlü save dosyayı atamıyorum

M

Mercy45

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3. Sezonu mobilden oynuyorum ingilizce testinde harflere tıklanmıyor ne yapmam lazım?

Y

yusufcan49491

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ara sezonu oynamadan 3. Sezonu oynayabilir miyiz ara sezonu bulamadım çünkü

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ara sezonu oynamadan 3. Sezonu oynayabilir miyiz ara sezonu bulamadım çünkü
Ara sezon MC'nin eski sevgilisi olan 3.sezonda da gördüğümüz Zoya ile olan geçmişine ışık tutuyor. Kısa bir bölüm ama en azından Zoya'yi tanıyıp kısa süreliğine onun gözünden oynuyoruz. Bişey kaçırıyor muyum diye sorarsan hayır kacirmazsin, zaten kacirmazsin çünkü 3.sezonun başında bulunuyor kendisi.

yixittr

yixittr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kayıt dosyalarını pc de aoc klasörüne atıyorum ama oyunda görmüyor dosyaları..

Üst Alt