Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
A

adult0.1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kayıt dosyasını oyuna aktaramadım nasıl yapabilirim

P

poseidon06

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
linkler, bölümler birbirine girmiş. oyunu silbaştan sonuna kadar oynamak için -pcde- hangi linkleri kullanmalıyım?

D

Dexenia

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hocam ben de 3.sezonu indirdim direkt 11.bölümden başlamak istiyorum da 9 ve 10 u da oynatıyor bana kayıt dosyalarını indirdim yine aynı

E

Ensrsln

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
En son maya ile derekin dosyalari aldım oyun bitti onun üstüne güncelleme geldi mi

S

Sadettin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ana oyun sezon 1.2 tüm bölümler dosyası 18 gb Tr yama mı sadece oyun da varmı içinde

E

esmerr10

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar android için videolu anlatım yok mu ya ben ana oyunu bitirdim 3 sezonu indirdim kurulum için atmam gereken dosya var ama files ve games dosyası yok

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Onu biliyorum nasıl aktarabileceğimi soruyorum
Arkadaşlar android için videolu anlatım yok mu ya ben ana oyunu bitirdim 3 sezonu indirdim kurulum için atmam gereken dosya var ama files ve games dosyası yok
Hocam ben de 3.sezonu indirdim direkt 11.bölümden başlamak istiyorum da 9 ve 10 u da oynatıyor bana kayıt dosyalarını indirdim yine aynı
Discord sayfamızda kayıt dosyalarının güncel hali ve nasıl dosya aktarımı yapılacağının videolu gösterimi mevcuttur. Sunucuya katılıp #yardım ve hatalar kanalının sabitlenenlerinde videolu anlatım, #kayıt dosyalarınız kısmında ise güncel kayıt dosyaları bulunmaktadır.

E

esmerr10

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben herşeyi yaptım bütün kurulumu yaptım ama oyuna girdikten sonra uyarı verdi kurulumu yapın diye

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
2. sezonun kayıt dosyalarını repny/persistentin içine atıyorum olmuyor sitede ki save dosyasını indirdim yine renpy/persistentin içerisine atıyorum yine oyuna girdiğimde save dosyası yok
Kayıt dosyalarını atmiycaksin kardeşim, kayıt dosyaları olduğu yerde kalacak. Sadece 2.sezonun sonunda.; son ekran çıktığında oyun hani sana ayrı bir kayıt aldırıyor ya... Hani aciklama da yapıyor 3.sezona geçiş için bu kayda ihtiyacınız var diye. Hah işte sadece o özel kayıt dosyasını persistent içine atacaksın. Adı 2.seasonTransfer15348279.data bilmem ne falan olması lazim

Son düzenleme:
C

cahit58

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Being a DIK'in Son sürümünde, oyuna başlamak için önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu. Oyunu başlattığınızda aktarma bölümü boşsa, "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" isimli aktarma dosyanız yok veya yanlış yerde demektir.

Aktarma dosyalarınızı atmanız gereken yer;

PC'de C:\AOC içine

Android'de ise:

Android 10 ve üstü ise - "Dahili Depolama\Renpy\Persistent"
Android 10 altı ise - "Android\Data\Renpy\Persistent"

"BeingADIKSeason2Transfer1366998845" isimli aktarma dosyası sizde yoksa
bizim verdiğimiz normal kayıt dosyasını da indirebilirsiniz.
Burda bu dosya olduğu halde görmüyor Android 14. Konum dosya doğru 😑

C

cahit58

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar android de season 2'nin kayıtını season 3 e import yapamayanlar icin yazıyorum. Ben sorunu çözdüm. Öncelikle Android 10 ve üstü ise
"Dahili Depolama\Renpy\Persistent"
Android 10 altı ise "Android\Data\Renpy\Persistent" dosyasında "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" adında save dosyasını kopyalıyorsunuz. Daha sonra "Android\Data\beingadik.adultoyunceviri.com" dizinine girip yeni klasör diyip "saves" dosyası açıyorsunuz ve içine "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyasını yapıstırıyorsunuz. Böylelikle manuel olarak season 2 dosyasını aktarmış oluyorsunuz.
Bu şekilde kayıt aktarma sorunu çözülüyor emeğinize sağlık hocam

Üst Alt