Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
S

Serhat4459

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ne yaptıysam düzelmedi hala kurulum yapılmadı diyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250428_104214.jpg
    Screenshot_20250428_104214.jpg
    519.9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20250428_101832.jpg
    Screenshot_20250428_101832.jpg
    88.2 KB · Görüntüleme: 50
A

Agorln

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Screenshot_2025-04-28-15-27-12-426_beingadik.adultoyunceviri.com.jpg
Oyunun save dosyalarını indirdim 2. sezonda kendi save dosyası da duruyor ama burda save dosyaları hiç bir türlü çıkmıyor ne yapmam lazım

M

Mercy45

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Eksik ve hatalı bir kurulum olmuş o zaman. Açılmaması normal.
Ben oyunu telefondan oynadım ( Jill'in piyano çalacağı resitaline kadar) Bilgisayardan devam etmek istiyorum. Oyunu bilgisayar indirsem kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa baştan mı başlamam gerekir?

Awataer1

Awataer1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bütün bölümleri (sezon 1 ve 2) oynamak için 3. sezon 3 bölüm dosyasını indirmem yeterli olur mu?

M

Mercy45

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben oyunu telefondan oynadım ( Jill'in piyano çalacağı resitaline kadar) Bilgisayardan devam etmek istiyorum. Oyunu bilgisayar indirsem kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa baştan mı başlamam gerekir?
Gerek kalmadı. (Yaptığımız yorumlar silemiyor muyuz yoksa ben mi nereden sileceğimizi bulamadım 😀)

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Save dosyani bilgisayara atabilirsen devam edebilirsin yoksa iki farklı cihazda oynamış olacağından ve kayıt dosyani oynayacagin cihaza aktarmadigindan devam edemez baştan başlarsın

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bütün bölümleri (sezon 1 ve 2) oynamak için 3. sezon 3 bölüm dosyasını indirmem yeterli olur mu?
Hayır. İndirme seçenekleri 2 ye ayrılmış durumda. 1. ve 2. Sezon için bi indirme seçeneği; 3.sezon içinde başka bı indirme seçeneği var. Eğer sadece 3.sezonu indirirsen oynayamazsin çünkü 3.sezonu oynayabilmen için önceki sezon sonlarına ulaşıp kayıt almış olman gerekir.

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 16940
Oyunun save dosyalarını indirdim 2. sezonda kendi save dosyası da duruyor ama burda save dosyaları hiç bir türlü çıkmıyor ne yapmam lazım
Save dosyalarının durması önemli değil, oyun 2.sezonun sonunda bittiğine dair ek bir save aldırmış olmalı. O save dosyası özeldir; 3.sezona gecmeni sağlayan bilettir. O save belgesini renpy/persistent içine aticaksin. Yoksa 2.sezonu bitirsende otomatik olarak 3.sezona devam edemezsin.

A

Agorln

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Save dosyalarının durması önemli değil, oyun 2.sezonun sonunda bittiğine dair ek bir save aldırmış olmalı. O save dosyası özeldir; 3.sezona gecmeni sağlayan bilettir. O save belgesini renpy/persistent içine aticaksin. Yoksa 2.sezonu bitirsende otomatik olarak 3.sezona devam edemezsin.
Nasi yapıyorsunuz hocam onu zarcirver içinden mi

M

Mercy45

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Save dosyani bilgisayara atabilirsen devam edebilirsin yoksa iki farklı cihazda oynamış olacağından ve kayıt dosyani oynayacagin cihaza aktarmadigindan devam edemez baştan başlarsın
Kayıt dosyalarını indirdim sitenin verdiği ve sezon 1 ve 2 tüm bölümleri bitirdim. Şimdi hangi kayıt dosyasından devam etmeliyim sezon 3 bölüm 3'ü pc'ye yükledim

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    62.6 KB · Görüntüleme: 61
C

cerszerk

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Herkes bu hatayı alıyor yok mu bir çözümü ?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-30 115506.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-30 115506.png
    8.5 KB · Görüntüleme: 34
M

Mercy45

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu telefondan oynadım 2. sezon sonuna geldiğim zaman telefondaki kayıt dosyalarını alıp bilgisayara aktardım. Ama kayıt dosyasına tıkladığım zaman bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Sitenin verdiği kayıt dosyalarına aynı işlemi yaptığım zaman bir sorun olmuyor ama kendi kayıt dosyamdan devam etmeyi tercih ederim

Ekli dosyalar

• 2.PNG
    2.PNG
    131.5 KB · Görüntüleme: 36
  • 3.PNG
    3.PNG
    1.2 MB · Görüntüleme: 35
Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu telefondan oynadım 2. sezon sonuna geldiğim zaman telefondaki kayıt dosyalarını alıp bilgisayara aktardım. Ama kayıt dosyasına tıkladığım zaman bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Sitenin verdiği kayıt dosyalarına aynı işlemi yaptığım zaman bir sorun olmuyor ama kendi kayıt dosyamdan devam etmeyi tercih ederim
Önceki mesajında kayıt dosyalarını gostermissin ya hani, orada en altta transfer data dosyasi var. O dosya 3.sezona geçişi sağlayan dosya olması lazım. Bilgisayarım kısmına renpy yaz, yanlış hatırlamıyorsam içinde persistent diye bı dosya daha olacak işte o transfer dosyasını renpy/persistentin içine at.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
O zaman muhtemelen oyun sizin kayıt dosyanızı eksik görüyor hatali bir şekilde import yapmış olabilirsiniz veyahut kayıt dosyanizi hatalı buluyor olabilir oyun. Sitedeki kayıt dosyasından oyunu açıp oyun içinden isminizi değiştirip sizin kayıt dosyanızmış gibi oynamanızı öneriyorum.

XTheDarkLordX

XTheDarkLordX

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Baya iyi yapmışlar son bölümü gayet uzundu. Diğerinin çıkması 10 yıl sürmez umarım insan unutuyor baştan oynaması gerekiyor en son geçen yıl oynamıştım bu oyunu muhtemelen. Bu arada save aktarımını yapamayan arkadaşlar discord dan yardım alabilirsiniz aslında gayet kolay olmadı biraz internette araştırsanız bulursunuz zaten.

A

Agorln

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
2. sezonun kayıt dosyalarını repny/persistentin içine atıyorum olmuyor sitede ki save dosyasını indirdim yine renpy/persistentin içerisine atıyorum yine oyuna girdiğimde save dosyası yok

Üst Alt