Son Konular
aynı sorun bende de varinformation
Ben oyunu telefondan oynadım ( Jill'in piyano çalacağı resitaline kadar) Bilgisayardan devam etmek istiyorum. Oyunu bilgisayar indirsem kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa baştan mı başlamam gerekir?Eksik ve hatalı bir kurulum olmuş o zaman. Açılmaması normal.
Gerek kalmadı. (Yaptığımız yorumlar silemiyor muyuz yoksa ben mi nereden sileceğimizi bulamadımBen oyunu telefondan oynadım ( Jill'in piyano çalacağı resitaline kadar) Bilgisayardan devam etmek istiyorum. Oyunu bilgisayar indirsem kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa baştan mı başlamam gerekir?
Save dosyani bilgisayara atabilirsen devam edebilirsin yoksa iki farklı cihazda oynamış olacağından ve kayıt dosyani oynayacagin cihaza aktarmadigindan devam edemez baştan başlarsınBen oyunu telefondan oynadım ( Jill'in piyano çalacağı resitaline kadar) Bilgisayardan devam etmek istiyorum. Oyunu bilgisayar indirsem kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa baştan mı başlamam gerekir?
Hayır. İndirme seçenekleri 2 ye ayrılmış durumda. 1. ve 2. Sezon için bi indirme seçeneği; 3.sezon içinde başka bı indirme seçeneği var. Eğer sadece 3.sezonu indirirsen oynayamazsin çünkü 3.sezonu oynayabilmen için önceki sezon sonlarına ulaşıp kayıt almış olman gerekir.Bütün bölümleri (sezon 1 ve 2) oynamak için 3. sezon 3 bölüm dosyasını indirmem yeterli olur mu?
Save dosyalarının durması önemli değil, oyun 2.sezonun sonunda bittiğine dair ek bir save aldırmış olmalı. O save dosyası özeldir; 3.sezona gecmeni sağlayan bilettir. O save belgesini renpy/persistent içine aticaksin. Yoksa 2.sezonu bitirsende otomatik olarak 3.sezona devam edemezsin.Ekli dosyayı görüntüle 16940
Oyunun save dosyalarını indirdim 2. sezonda kendi save dosyası da duruyor ama burda save dosyaları hiç bir türlü çıkmıyor ne yapmam lazım
Nasi yapıyorsunuz hocam onu zarcirver içinden miSave dosyalarının durması önemli değil, oyun 2.sezonun sonunda bittiğine dair ek bir save aldırmış olmalı. O save dosyası özeldir; 3.sezona gecmeni sağlayan bilettir. O save belgesini renpy/persistent içine aticaksin. Yoksa 2.sezonu bitirsende otomatik olarak 3.sezona devam edemezsin.
Kayıt dosyalarını indirdim sitenin verdiği ve sezon 1 ve 2 tüm bölümleri bitirdim. Şimdi hangi kayıt dosyasından devam etmeliyim sezon 3 bölüm 3'ü pc'ye yükledimSave dosyani bilgisayara atabilirsen devam edebilirsin yoksa iki farklı cihazda oynamış olacağından ve kayıt dosyani oynayacagin cihaza aktarmadigindan devam edemez baştan başlarsın
Önceki mesajında kayıt dosyalarını gostermissin ya hani, orada en altta transfer data dosyasi var. O dosya 3.sezona geçişi sağlayan dosya olması lazım. Bilgisayarım kısmına renpy yaz, yanlış hatırlamıyorsam içinde persistent diye bı dosya daha olacak işte o transfer dosyasını renpy/persistentin içine at.Oyunu telefondan oynadım 2. sezon sonuna geldiğim zaman telefondaki kayıt dosyalarını alıp bilgisayara aktardım. Ama kayıt dosyasına tıkladığım zaman bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Sitenin verdiği kayıt dosyalarına aynı işlemi yaptığım zaman bir sorun olmuyor ama kendi kayıt dosyamdan devam etmeyi tercih ederim
O zaman muhtemelen oyun sizin kayıt dosyanızı eksik görüyor hatali bir şekilde import yapmış olabilirsiniz veyahut kayıt dosyanizi hatalı buluyor olabilir oyun. Sitedeki kayıt dosyasından oyunu açıp oyun içinden isminizi değiştirip sizin kayıt dosyanızmış gibi oynamanızı öneriyorum.Oyunu telefondan oynadım 2. sezon sonuna geldiğim zaman telefondaki kayıt dosyalarını alıp bilgisayara aktardım. Ama kayıt dosyasına tıkladığım zaman bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Sitenin verdiği kayıt dosyalarına aynı işlemi yaptığım zaman bir sorun olmuyor ama kendi kayıt dosyamdan devam etmeyi tercih ederim