Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna başlayıp yarıda bırakmıştım. Sonradan bölümler birleştirilmiş. Şimdi tekrar indirip oynayacağım. İndirme sırası nasıl olacak?

Önce "ANA OYUN (SEZON 1 VE 2 TÜM BÖLÜMLER)" sonra da "SEZON 3 BÖLÜM 2" inecek sanırım. Doğru mu?
Doğru. Yeterli depolama alanı olmayanlar için diğer seçenekler oluşturulmuş.

Z

zxcvbnm1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aga 1sezonla 2sezon arası olan bölümleri indirdim. siteye güvendigimden biraz savummamı indirmiş olacagımki setuplardan yanlış hatırlamıyorsam, 60mb bir dosya olması lazım bilgisayarın içinden geçti cpu 100 oldu bellekgin ne anası ne bacısı kaldı pc'de toplam 32 tane virus çıktı aynı sorunu başkası yaşamışmı diye baktım ama göremedim açıkcası kendimden şüpe duymama neden oldu virus oldugunu ilk gördügüde sezmiştim dogrusu ama siteye minlacık, ufacık fazla güvendigimden indirmiştim

E

erenclkk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sezon 3ü indirdigimde adultoyunceviri klasörüne being3.adultoyunceviri.com inmiyor

H

Haguru123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aga 1sezonla 2sezon arası olan bölümleri indirdim. siteye güvendigimden biraz savummamı indirmiş olacagımki setuplardan yanlış hatırlamıyorsam, 60mb bir dosya olması lazım bilgisayarın içinden geçti cpu 100 oldu bellekgin ne anası ne bacısı kaldı pc'de toplam 32 tane virus çıktı aynı sorunu başkası yaşamışmı diye baktım ama göremedim açıkcası kendimden şüpe duymama neden oldu virus oldugunu ilk gördügüde sezmiştim dogrusu ama siteye minlacık, ufacık fazla güvendigimden indirmiştim
:D siteyi uzun zamandır kullanıyorum bu oyunda ilk oynadığım oyun being a dik dosyasında virüs bulma sebebi aoc.ta çeviri işleminin farklı bir şekilde yapılmasıdır benim pc'imde virüs olduğunu doğrulasa da zararlı bir tip olmadığını gördüm hiçbir şekilde bilgisayara etki etmediğini en azından benim pc'de durum böyle virüs taraması yapınca bu dosya dışında her hangi ek bir virüste çıkmadı PC'imde sildikten sonrada tamamen temizlendi bunun dışında da bir çok oyunu buradan indirip oynadım herhangi bir şekilde virüse de rastlamadım

D

denizhan35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
the application was unable to load a required virtual machine component hatası verıyor napacaz

Z

zDextro

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda para hilesi galeri açma felan mevcut mu?

T

tankernecla56

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar bir yardımcı olun ben bu aoc dosyalarnı indiriyorum fakat açlmıyor milf city yükleyemiyorum beıng a dık onuda yukleyemiyorum

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Söylendiği kadar iyi ve güzel bir oyun değildi desem bana kızar mısnız? Öncelikle oyunda derinlik yok; karakterlerin iç dünyası gösterilmiyor sadece ilişkiler ve görüntüsel bir öykü anlatılıyor. V sevmememin bi büyük etkisi de cinsellik. tamam bu bir yetişkin oyunu ve hayale dayanan bir fantezi unsuru ancak bu nasıl bir hayat ve üniversite ki cinsellik oldukça normal karşılanıyor. Amerikan pastası veya çıplaklar kampı bu hikayenin yanında çok sönük kalıyor. Evli hocalardan tut okula yeni başlayan 18 yaşındaki kıza kadar herkes seks peşinde. Ulan daha 18 yaşındasın ne ara bekaretini kaybettin 15 yaşındayken mi? Derek kafasında dildoyla 1 hafta dolaşıyor ve kimse ona çıkarmasını söylemiyor kimse garip karşılamıyor sanki sanarsın hayatlarının her anında seks yapıyorlardı. Bilmiyorum beyler bana tamamen hayali hiç bir gerçekçi tarafı olmayan bi hikaye gibi geldi. Sadece İsabella ve Josy biraz ilgimi çekti anca kbu bile oyunu bitirmeden silmeme engel olamadı. Kusura bakmayın ama Acting Lessons'tan bi tık iyi diyebilirim o da o oyunun yangın sahnesi ve bu sahneyle birlikte tüm hikayenin içine etmesiydi diyebiliriz.

M

MrHooNiGaN

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba bağlantı reddedildi hatası alıyorum. Sorun nedir acaba

Radrin

Radrin

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
kanka bilgisayarda disk c de aoc var oraya gel 2. sezonu kaydettiysen eğer oraya save dosyan gelicek onu da çalıştır yapıp %appdata% yapıyorsun renpyi buluyorsun renypin içinde persistent var oraya atıyorsun bu kadar
sen adamsın brom <3

H

horse714

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
18 gb lık sezon 1 ve 2 yi indirdim ama exe dosyası olarak gelmedi nasıl çalıştırabilirim?

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
18 gb lık sezon 1 ve 2 yi indirdim ama exe dosyası olarak gelmedi nasıl çalıştırabilirim?
Büyük ihtimalle indirme sayfasındaki sol tarafta bulunan butondan usttekine tıklanmış olmandir. Sağ üstte tepedeki butona tıklayıp ikisini birden indirecektin. Neyse soldaki diğer butona da tıklayıp birleştirmeyi dene. Boşuna 18 GB indirmiş olma.

H

horse714

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
şimdi de giriyorum şifreyi kabul etmiyor neden acaaba d'ye kurdum

T

tyler_durden313

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
beyler iyi günler sezon 1-2 tüm bölümler bittikten sonra direkt sezon 3 bölüm 2ye mi geçiyoruz ne yapıyoruz herhangi birşeyi atlamak ve kaçırmak istemiyorum hikayesi çok derin diyorlar

T

tyler_durden313

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
beyler iyi günler sezon 1-2 tüm bölümler bittikten sonra direkt sezon 3 bölüm 2ye mi geçiyoruz ne yapıyoruz herhangi birşeyi atlamak ve kaçırmak istemiyorum hikayesi çok derin diyorlar

H

hadila555

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ıd şifre yi dogru girilmesine rağmen hata veriyor.

Üst Alt