KubiBeser
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Ara bölüm 3. sezonun içinde
Abi sorun orada. Yok işte. Kaç kere sildim yeniden yükledim hani düzelir diye ama olmuyor ya da Android versiyonun da bu sıkıntı var. Bilemedim.
Son Konular
Ara bölüm 3. sezonun içinde
Kayıt dosyalarınız hangi klasörde bulunuyor?3.sezonu indirdim persistent bölümündeki dosya var ama kayıt gözükmüyor
being.adultoyunceviri.comKayıt dosyalarınız hangi klasörde bulunuyor?
Evet çıktıOyun betadan çıktımı ?
mobilde kayit dosyasi gozukmuyo dayi
Oyuna baştan başlayıp bu hataları alıyorsan, kontrol ettireceğim. Ama kayıt dosyasından başlayıp bu hataları aldıysan, kayıttan kaynaklıdır.Bu güncelleme ile oyunun içinden geçmişler, roosterda çok hata ve çoğu cevap İngilizce telefonda mesajlaşmada aynı şekilde. Balık bakma eklenmiş ama o da hatalı. Parti planlama oyunda çok önemli hikaye akışı açısından ve tamamı hatalı eşleşme yapılmıyor, kodlar doğru yazılmamış, dil problemi var. Gibi gibi gibi...... Mini oyunlara ekleme gelmiş özellikle dövüş mekaniği çok kötü olmuş. Tavsiyen bu güncelleme kontrol edilmeden. Başlamanızdan yana......
Kendi kaydımla da, oyunun verdiği kayıt ile de aynı sorunları yaşadım. Baştan başlamadım. Baştan başlayacaksan zor olacakOyuna baştan başlayıp bu hataları alıyorsan, kontrol ettireceğim. Ama kayıt dosyasından başlayıp bu hataları aldıysan, kayıttan kaynaklıdır.
Nasıl hallettin bende hala kayıt dosyası gözükmüyorhallettim