Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
U

Umut7206

Arkadaşlar kayıt dosyasına ulaşamıyorum zippyshare den başka link verebilir misinin?

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaşlar oyunu bitiren spoiler tagı içinde anlatabilir mi oyun hikayesi nereye gitti ben çok sıkıcı bulmuştum oynarken ama yinede merak ettim mc ile bir çok kız arasındaki savaş nereye gitti :D

B

BeneDIKt

arkadaşlar oyunu bitiren spoiler tagı içinde anlatabilir mi oyun hikayesi nereye gitti ben çok sıkıcı bulmuştum oynarken ama yinede merak ettim mc ile bir çok kız arasındaki savaş nereye gitti :D
Hangi birini cevaplayalım hocam? Nereden baksan 40-50 tane izlenecek yol var oyunda. Neyden sıkıldın acaba? Oyunun konusu eşsiz.

Z

Zcarbon002

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba sadece son 2 bölüm olan kısmı indirdim ama yetkiniz yok diyip siteye yönlendiriyor

albatros999

albatros999

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
yeni sürüm ne zaman çıkar tahmini ?
pinkcake bu gün test süreci kasım ortası biter kasım 15-20 gibi betaya sokarım diyor en iyi ihtimalle 2-8 aralık arası en geç 15 aralıkta çıkışını yapar. ama olay şu ekip betayı alıp çevirirse biz kasım ortası oynamış oluruz oyunu. bunu nereden tahmin ediyorsun diye sorarsan eposide 9 aralık 2 de betaya girmiş aralık 16 da çıkışını yapmıştı ama aoç ekibi eposide 9 u aralığın 6 sında çevirip siteye eklemişti. yine aynı durum ki pinkcake 22-28 gün sonra biter diyor test süreci 20 kasım da banko ep10 buraya düşmüş olur

Son düzenleme:
Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bugünkü güncelleme raporuna göre bir sorun çıkmazsa tahmini kasım ortası beta kısma geçebilir olduğunu belirtmiş, aralığa uzaması kesin oldu diyebiliriz.

B

biduryav

anladım. ben uzun zamandır badik oynamıyorum. sanırım oyuna sandbox eklenmiş. nereye gideceğimiz belli olup sadece tıklamamız mı gerekiyor yoksa hard açık dünya mı ?

N

Necromancerr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bugünkü güncelleme raporuna göre bir sorun çıkmazsa tahmini kasım ortası beta kısma geçebilir olduğunu belirtmiş, aralığa uzaması kesin oldu diyebiliriz.
Tam sürümü çıksada oynasak kesik kesik oynamak sarmıyor

F

FoxFi30

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Full oyunu indirmek için hiçbir link işlevsel değil. Yandex premium istiyor, mega premium istiyor, cloud 300kb/s ile sınırlandırıyor. Diğerleri de çalışmıyor.

Z

Zcarbon002

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba yardımcı olur musunuz son 2 bölüm kısmından indirdim ama yetkiniz yok diyerek oyuna girmiyor

Üst Alt