Var bir hayalimiz...Sage sadık olur chad konusunda olduğu gibi hem oyun boyunca başka bir erkekle etkileşime girdiğini görmedim
4.sezon veya 5Sizce Being a dik kaç sezona kadar gider yapımcı bir şey demiş miydi bunun hakkında?.
4 sezon toplam 16 bölüm olacak en azından yapımcının planı buSizce Being a dik kaç sezona kadar gider yapımcı bir şey demiş miydi bunun hakkında?.
Nikah basılırVar bir hayalimiz...
Bu bölüm ve sezon olayını anlamadım 1-7 bölüm arası 1.sezon 8.bölüm 2.sezon 9.bölüm 3. Sezon oluyo her sezon bir bölümmü ?4 sezon toplam 16 bölüm olacak en azından yapımcının planı bu
Hayır 4 bölüm 1 sezon oluyorBu bölüm ve sezon olayını anlamadım 1-7 bölüm arası 1.sezon 8.bölüm 2.sezon 9.bölüm 3. Sezon oluyo her sezon bir bölümmü ?
Aga be ben sonsuza kadar oynarız diyordum4.sezon veya 5
tekrar ve tekrar oynarım diğer olasılıkları görmek için şimdilik hedefimde JILL varAga be ben sonsuza kadar oynarız diyordum![]()
Tahmini dedim aga eğer adam para kazanırsa 20 sezon yine yaparAga be ben sonsuza kadar oynarız diyordum![]()
Jill ile nikah basmak istiyorum artık gelsin bea şu güncelleme KEK yap artık yeni bölümleride yengen kurudu anlıyormusun
Önce planlanan 20 bölüm yani 5 sezon idi sonra değişti 16 bölüm 4 sezon olacak.Sizce Being a dik kaç sezona kadar gider yapımcı bir şey demiş miydi bunun hakkında?.
Ne zaman gelecek yeni sezon?
Neden ki sebebi varmı?.Önce planlanan 20 bölüm yani 5 sezon idi sonra değişti 16 bölüm 4 sezon olacak.