Yazamaz çünkü üyelerimizin mağazamızdaki 'Güncelleme Abonesi' paketini satın alıp para vererek ulaştığı bir içeriğin buraya yazılması doğru ve etik değil.Yeni bölüm güncellemesi yazan bir arkadaş vardı. Son gelişmeleri yazabilir mi?
Son Konular
Yazamaz çünkü üyelerimizin mağazamızdaki 'Güncelleme Abonesi' paketini satın alıp para vererek ulaştığı bir içeriğin buraya yazılması doğru ve etik değil.Yeni bölüm güncellemesi yazan bir arkadaş vardı. Son gelişmeleri yazabilir mi?
nasıl yani anlamadımOyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz?
hocam telefondan oynuyorum samsung galaxy a6 plus model oyuna girip kullancı adı sifreyi yazıyorum sonra atıyor oýundanOyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz?
Kullandığın telefon neredeyse 6 yıllık büyük ihtimalle sistem kaldırmıyor being a dik ağır bir oyun çünkühocam telefondan oynuyorum samsung galaxy a6 plus model oyuna girip kullancı adı sifreyi yazıyorum sonra atıyor oýundan
Oyun kurulum esnasındayken defenderınız kapalımıydı?sezon 1 i indirdim 18gb. Şu uyarıyı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada windows güvenlik duvarını kapatmama rağmen bu uyarıyı alıyorum...
Oyunun çöktüğü yerin ekran görüntüsünü discord sunucumuzda #yardım-ve-hatalar kanalına atabilirsiniz hatayı bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır.bende oyunda belli bi yerde çökme oldu oynayamiyorum hep ayni yere gelince cokme oluyor
Aldığın hatayı discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz ora da yardımcı olacaklardır.3.sezon da josy ve mayayla konusamıom hata var dio bi el atin
Evet kapalıydı. Sezon 3 çalışıyor ama 1 ve2 çalışmıyor.Oyun kurulum esnasındayken defenderınız kapalımıydı?
Hacı oyunu yüklerken bütün virüs tarayıcılarını kapat oyunu sil tekrar buradan yükleEvet kapalıydı. Sezon 3 çalışıyor ama 1 ve2 çalışmıyor.
Cok gecmis olsun hepimize bizimkide yıkıldi can kaybi yok inşDepremde evimiz yıkıldı ancak biz enkazda kalmadık. reis internet erişimimiz yok DIK için offline olrak oynama şansımız var mı?
Kayıt dosyasını rar dan çıkarın pc de isen çalıştır kısmına %appdata% yaz çıkan klasörü aç renpy klasörü içinde being a dik seazon 3 isimli klasör olacak onun içine at. Eğer android de isen dosya yöneticisi-android-data-being a dik klasörünün saves klasörünün içine atmanız gerekmekte.Badik in son sezonunu indirdim kayıt dosyam olmadığı için de sitede halihazırda olan kayıt dosyasını da indirdim rar cinsindin ama nasıl oyun içine taşıyacağımı bilmiyorum kayıt dosyasına tıklayınca da ayıklama hatası veriyor ne yapmam gerek
Ful değil sadece interlude ve 9. bölüm bulunmakta yani yeni bölümler gelince eklenecek.3.sezon dosyası full 3.sezon mu yoksa güncelleme gelcek mi?