Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Parti sonunda Quinn, Nichole ve Lily'le konuşmam gerekiyor ama karakterlerin üzerlerine tıklayamıyorum konuşamıyorum etkileşim yok. Sorunu bilen var mı?
Yalnızlık rotasına geçmen gerekiyor ve o kızların senden hoşlanması gerekiyor. 2.sezonda bunu yapmanız gerek. Hile menüsünü kullanmadığım için bilmiyorum ama dene bir.

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1₺
emrevitus Sorunun onunla bir ilgisi yokmuş. Zaten yalnızlığı seçtim ve Quinn rotasındayım. Oyun buga girmiş evdeki yeni yetmeleri kovma görevini tamamladıktan sonra etkileşime girebildim. Normalde o görevi yapmadan da etkileşime girebiliyor olmam lazımdı ama bir sıkıntıdan dolayı olmadı bilemiyorum artık.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
emrevitus Sorunun onunla bir ilgisi yokmuş. Zaten yalnızlığı seçtim ve Quinn rotasındayım. Oyun buga girmiş evdeki yeni yetmeleri kovma görevini tamamladıktan sonra etkileşime girebildim. Normalde o görevi yapmadan da etkileşime girebiliyor olmam lazımdı ama bir sıkıntıdan dolayı olmadı bilemiyorum artık.
Anladım da o görevi yapmadan geçemezsin ki. Çünkü onlara tıklayınca sona geliyorsun. Yeni yetmeleri kovmamak daha iyi bence.

Y

Yolubelsiz

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Mükemmel bir sezon daha bitti
Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
emrevitus Sarah ve Melanie oluyordu ama
Hepsinde işlemiyor ki. Sarah ve Melanie yan karakterler. Nicole'un da ana karakter olacağı için (benim tahminim.) Ana karakterleri bitirmen için o veletleri ya kovman ya da içeri alıp dolaşmalarına izin vermen gerekiyor. İzin ver gitsin zaten bir şey olmuyor. :)

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Birçok rotayı bitirdim. Ama sorum zoey rotası varmı? Varsa nasıl yapılıyor?

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1₺
Evet onu bende gördüm
Zoey rotası şimdilik yok bro ama ileride muhtemelen olur. Ana karakterler arasından seçim yaptırıp üstüne mc'nin eski sevgilisini getiriyorsa bir rota daha yapar herhalde pinkcake

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Birçok rotayı bitirdim. Ama sorum zoey rotası varmı? Varsa nasıl yapılıyor?
Hayır Zoey'i yalnızlık rotasında giderken sonda odana davet ediyorsun o da kibarca sonra bakarız diyor ve gidiyor. İleriki rota için ilk zemini atmışlar burada.

N

Neymarf4n

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
beyler korku evi oyununda anahtarlar nerede çok karanlık bulamadım ya

H

Haguru123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
yanlızlık rotasından giderken derekin odasında maskeli mavi gözlü biriyle tanışıyoruz kim olduğuna dair bilgi var mı acaba yoksa yeni bir kız daha mı ekleniyor giyinişi ve maskesinden züppelerin verdiği partiyi anımsattı ama bildiğim kadarıyla orada kızlar kalmıyor sadece erkekler kalıyor tek kalan jill

D

DIK BOY'S

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Rotayı değiştirmek için 8.sezon kayıtlarını yükleyeceğim ama olmuyor hata veriyor

H

Haguru123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Rotayı değiştirmek için 8.sezon kayıtlarını yükleyeceğim ama olmuyor hata veriyor
dostum hile menüsünden değişkenler kısmına gelip örnek veriyorum sage rotasını seçtiysen sage tıkla orda en altta seçilen rota sage yazar ona basarak istediğin rotayı ayarlayabilirsin bu bir yolu ama bunu önermiyorum sebebi şu daha önce oynamadığın bir rotaysa ilk iki sezonu o rotada tekrar oynamak en güzeli olur çünkü rotaların bile kendi içinde özel sahneleri var örneğin eğer jill rotasında yüksek tavuk durumun varsa bazı özel sahneler açılıyor tenis oynadıktan sonra banyo sahnesi gibi falan aynı şekilde yanlızlık rotası içinde geçerli yüksek dik puanın varsa özel hikaye kısımları açılıyor ama dedim gibi eğerki oynamak istemessen hile menüsünü kullanabilirsin

S

sevenimolmaz

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
valla çok güzel yapmışlar boşuna yok şu eksikti falan demeyin.

G

GeneralAnimeus

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
tamam 3 sezon ücretlide önceki sezonları niye ücretliye aldınızki format attım bilgisayara tekrar indirmem gerekiyor bu durum hiç hoş olmadı

Üst Alt