admin derek'in dolabı sorunu birazdan cözülür herhalde bekleyelim miŞu ana kadar oynayanlarda böyle bir sorun yaşanmadı. Sendeki hata yüksek ihtimalle hileden kaynaklı, bizlik bir sorun yok o kısımda. Hilelerdeki değişkenlerle çok oynamışsındır.
Son Konular
admin derek'in dolabı sorunu birazdan cözülür herhalde bekleyelim miŞu ana kadar oynayanlarda böyle bir sorun yaşanmadı. Sendeki hata yüksek ihtimalle hileden kaynaklı, bizlik bir sorun yok o kısımda. Hilelerdeki değişkenlerle çok oynamışsındır.
Modla sadece parti parasını bir tık arttırdım başka hile yapmadım.Şu ana kadar oynayanlarda böyle bir sorun yaşanmadı. Sendeki hata yüksek ihtimalle hileden kaynaklı, bizlik bir sorun yok o kısımda. Hilelerdeki değişkenlerle çok oynamışsındır.
nick'in odasında bira musluğu var onu da alman gerekbira bulma görevinde takıldım bende alt kattan aldım hala bul yazıyıor başka yerde var mı güncelleme gelcekse oynamıyım hiç
bir tane tenekeyi aldım diğerini bulamadım bende mi buglı acaba tıklanmıyornick'in odasında bira musluğu var onu da alman gerek
Kanka nick'in yatağının üstünde bir aparat var onu alcan ana parti odasına geri dönüceksinbir tane tenekeyi aldım diğerini bulamadım bende mi buglı acaba tıklanmıyor
buldum knk haklıymışsın bug yok my badbir tane tenekeyi aldım diğerini bulamadım bende mi buglı acaba tıklanmıyor
sağol knkKanka nick'in yatağının üstünde bir aparat var onu alcan ana parti odasına geri dönüceksin
Kardeşim bu daha ilk bölüm ve gayet yeterli bir süresi var ki 4 farklı rota da vermiş. Hepsini bitirmen ve tüm sahneleri görmen 10 saati buluyor. Parti oyunda büyük önemi olan bir şeydi zaten ben yadırgamadım.Aga b bir yıl bunun için mi bekledik 2 saatte bitti ve 2 saatin 1.5 saati zaten malikanede bir oraya bir buraya dolaşmakla geçiyor büyük hayal kırıklığı
varil değil nickin odasında yatağın üstünden musluğu al ana parti odasına geç takıyorpartide 2. varil nerede?
Hangi sonsuz döngü, derek mi?Mackenzie adminim %100 hilesiz bitirdiğim savemi kullanarak bir kez daha oynadım ve yine aynı sonsuz döngüye giriyor. Modu hiç açmadım.
Isabella'dan bahsediyor herhalde.Bir de son olarak düzeldi mi sorun ona göre indire tıklayacagımHangi sonsuz döngü, derek mi?
İsabella ile Jill'in konuşmasına attığı bölüm.Hangi sonsuz döngü, derek mi?