Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
I

ilkel58

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba.
Bu oyunu ilk kez oynayacağım ama 8 bölüm - 6 bölüm - sezon öncesi bölümler olarak 3 farklı bölüm var ilk hangisine başlamalıyım yada ana oyunu 8 bölümü indirsem yetiyor mu acaba ?
Birde yorumlarda türkçe yama kurulması sıkça sorulmuş oyun ingilizce mi iniyorda sonrasında türkçe yapıyoruz ?
Şimdiden yardım için teşekkürler...

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba.
Bu oyunu ilk kez oynayacağım ama 8 bölüm - 6 bölüm - sezon öncesi bölümler olarak 3 farklı bölüm var ilk hangisine başlamalıyım yada ana oyunu 8 bölümü indirsem yetiyor mu acaba ?
Birde yorumlarda türkçe yama kurulması sıkça sorulmuş oyun ingilizce mi iniyorda sonrasında türkçe yapıyoruz ?
8 Bölümlük versiyonu indir sonra Sezon öncesi ara bölüm var İnterlude diye. Onu indirip oyna.
Türkçe yama içine gömülü zaten sen kurmayacaksın.

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba.
İlk defa oynayacakları kıskanıyorum ya unutsamda tekrar başlasam keşke :) 8 bölümlük yeri oynadıktan sonra sezon öncesi bölümü oynayacaksın. 6 bölüm yazan şey hafızası yetmeyenler için oluşturulmuş.

M

Memoo17

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
3₺
Merhaba ben android üzerinden (Interlude) kadar oynadım ondan sora yeni bölümler geldimi geldiyse hangisini indiricem ve (save) dosyası hangisi
Menü gerçek ten karısık hiç birşey anlamım yardımlarınız için teşekkürler
NOT: tekrar android üzerinden indirip oynucam

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba ben android üzerinden (Interlude) kadar oynadım ondan sora yeni bölümler geldimi geldiyse hangisini indiricem ve (save) dosyası hangisi
İnterlude fragman gibi birşey. 9. bölüm için öntanıtım diyebiliriz ama 16 aralıkta 9.bölüm çıkacak. Siteye ne zaman gelir, ne zaman türkçeye çevrilir bilmiyorum.

M

Memoo17

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
3₺
İnterlude fragman gibi birşey. 9. bölüm için öntanıtım diyebiliriz ama 16 aralıkta 9.bölüm çıkacak. Siteye ne zaman gelir, ne zaman türkçeye çevrilir bilmiyorum.
Tesekkurker

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
19 Aralık'a kadar türkçesi çıkmış olur

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
130₺
16 aralık kesin mi ?

Üst Alt