Son Konular
Yaparsa yine kendisi yapar. Pinkcake bu iş için biçilmiş kaftanYetişkin oyunlarının zirvesi. Bu oyundan sonra hiç bir oyun bu kadar zevkli gelmeyecek.
Sezon 3 yok 2023 sonunda veya 2024 başında çıkar iyi ihtimalle.Sezon 3 varmı indirme linke nerede ?
Orası öyle.Yaparsa yine kendisi yapar. Pinkcake bu iş için biçilmiş kaftan
Ne yaptın bro 2023 falan en geç eylül -ekim gibi ilk bölümü salar piyasayaSezon 3 yok 2023 sonunda veya 2024 başında çıkar iyi ihtimalle.
Orası öyle.
Komple sezon 3'den bahsediyorum.Ne yaptın bro 2023 falan en geç eylül -ekim gibi ilk bölümü salar piyasaya
Being a DIK'in ara sürümünde önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu oyuna başlamak için.Sezon öncesi bölümü oynamak için ne lazım
İndirdimBeing a DIK'in ara sürümünde önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu oyuna başlamak için.
-Oyunu başlattığınzda aktarma bölümü boşsa kaydınız yok veya yanlış yerde demektir.
-PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "C:\AOC" içinde.
-Android'de ise "Android\Data\RenPy\Persistent" içinde olmalı.
Transfer dosyasını bu konu üzerinden indirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 10805
Tmmdir denetim geliyirum premium hesap yok bende yine çalışır mıBeing a DIK'in ara sürümünde önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu oyuna başlamak için.
-Oyunu başlattığınzda aktarma bölümü boşsa kaydınız yok veya yanlış yerde demektir.
-PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "C:\AOC" içinde.
-Android'de ise "Android\Data\RenPy\Persistent" içinde olmalı.
Transfer dosyasını bu konu üzerinden indirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 10805
İndirdim
Tmmdir denetim geliyirum premium hesap yok bende yine çalışır mı
bazı karakterlerde dik olmaman gerekebiliyor jillde onlardan biri maya varsa jill nasıl olmaz şaşırdım8.bölüm sonunda kahvaltı masasında kimi seçsem sorusunda josy-maya bella sage i seçebiliyorum ama jill yok nedenini bilen var mı? Neyi yanlış yaptım?
Jill ile aranı iyi tutup nötr veya tavuk olmayı dene olacaktır8.bölüm sonunda kahvaltı masasında kimi seçsem sorusunda josy-maya bella sage i seçebiliyorum ama jill yok nedenini bilen var mı? Neyi yanlış yaptım?
yardım için teşekkürler bu detayı atlamışımbazı karakterlerde dik olmaman gerekebiliyor jillde onlardan biri maya varsa jill nasıl olmaz şaşırdım![]()
yardım için teşekkürler bu detayı atlamışımJill ile aranı iyi tutup nötr veya tavuk olmayı dene olacaktır
Rica ederimyardım için teşekkürler bu detayı atlamışımfull dik olarak oynuyorum normal de maya/josy ikilisi varken jill yoktu şaşırdım bende neyse ki halloldu bu da
yardım için teşekkürler bu detayı atlamışım![]()