Lunael
Yetkili
Memo26mm Buraya değil, tam olarak Android\Data\RenPy\Persistent klasörü içine atman gerekiyor.
Son Konular
En az 1 ayı daha varYeni sezon bölümü için tarih belli mi ?
Bakayım umarım olurAndroid cihazınızda sağlıklı bir şekilde APK dosyası kurmak için, "Split APKs Installer (SAI)" programını kullanabilirsiniz.
Sağ altta hile menüsü bulunuyor.Oyunda hile mevcutmu? değil sanırım.
Bana da yardımcı olur musunKonuyu daha fazla açar mısın yardımcı olayım
Tabii ki yardımcı olurum sorun nedir broBana da yardımcı olur musun
Bütün koridorları dolaşmanız gerekiyor.Ya arkadaş bi partide takıldım insanlarla konul diyo konuşacak hiç kimse yok dolanıyorum her yeri yok
Hocam bölüm 4 te bi partideyim bütün görevleri yaptım jill i aradım sage i aradm rooster uygulamasına baktım hepsi yeşil bütün insanlarla da konuştum takıldım konuşucak kimse yokTabii ki yardımcı olurum sorun nedir bro
Evdeki her yeri gezdim aynı yerlere girip girip çıkıyorumBütün koridorları dolaşmanız gerekiyor.
Bro o zaman serbest dolaşım bitmiş bir yerlere dokunup serbest dünyayı sonlandırman lazım ki oyun devam etsinHocam bölüm 4 te bi partideyim bütün görevleri yaptım jill i aradım sage i aradm rooster uygulamasına baktım hepsi yeşil bütün insanlarla da konuştum takıldım konuşucak kimse yok
Evet, sezon öncesi bölümünü 1-8.bölümlerden sonra oynamanız gerek.oynama sırasını tam anlayamadım
1-8 tüm oyun indirdim onu oynuyorum sonrasında zoey sezon öncesi bölümü oynasam tamamını oynamış oluyormuyum
Hilelik bir durum yok çünkü zoey odaklı hikaye türünden gidiyor 1 veya 1,5 saat oynanışı varara bölümün hilesi var mı ?
Sadece sezon öncesini indirmeniz yetiyor. Kurulum bilgileride konuda yazıyor.oyunu bitirip pcde yer acmak icin silmistim sezon öncesi bölümü oynamak icin 18 gblık halini mi indirmem lazım yoksa sadece sezon öncesi bölüm yetiyor mu ? (savelerim falan her seyim var hesabımda)