Öncelikle bu güzel oyunu türkçeye çevirip bize kazandırdığınız için çok ama çok teşekkürler oyunun 2. sezonu çıktı ve Jill'e aşık biri olarak ilk sezon bana yetmedi 2. sezon ne zaman türkçe'ye çevrilmiş şekilde yayınlanır acaba?
Son Konular
Şuan zaten Türkçe bir şekilde 2.sezon bulunuyor oyunda İlk 4 bölüm 1.Sezon, son 4 bölüm(Bölüm 5-6-7-8) 2.Sezon. 3.Sezon çıkmadı daha ama ilerleyen aylarda güncellenir.Öncelikle bu güzel oyunu türkçeye çevirip bize kazandırdığınız için çok ama çok teşekkürler oyunun 2. sezonu çıktı ve Jill'e aşık biri olarak ilk sezon bana yetmedi 2. sezon ne zaman türkçe'ye çevrilmiş şekilde yayınlanır acaba?
anlaadımm ben steam'da görünce yeni çıktı sanmıştımŞuan zaten Türkçe bir şekilde 2.sezon bulunuyor oyunda İlk 4 bölüm 1.Sezon, son 4 bölüm(Bölüm 5-6-7-8) 2.Sezon. 3.Sezon çıkmadı daha ama ilerleyen aylarda güncellenir.
Rica ederimanlaadımm ben steam'da görünce yeni çıktı sanmıştımkusura bakmayın. Orada yeni yayınlanmış demek ki. Teşekkür ederim
Evet, oyun içinde hile menüsü bulunuyor.hileli mi bu
Yakınlığınızın Tavuk olması gerekiyor. DIK ya da NÖTR ise, istediğiniz kadar Jill seçin ama onla yakınlaşamazsınız.Selamlar oyunu genel olarak jill odaklı oynamama rağmen son bölümde yolları seçerken bella Sage maya ve josy yolu varken orda seçenekler de jill çıkmıyor ve jil sahnesinede gelemiyorum sebeb ne olabilir acaba
Çok tşk ederim bide şeyi sormak istiyorum jill ile tenis maçından sonra jill ile banyo sahnesi galeride olmasına rağmen açılmıyor jill sen sen yap ben bekleyecem diyor budamı onla ilgili olabilir miYakınlığınızın Tavuk olması gerekiyor. DIK ya da NÖTR ise, istediğiniz kadar Jill seçin ama onla yakınlaşamazsınız.
Evet onda da TAVUK olmalısınız. Yani kısacası Jill'e daha çok yakınlaşmak ve sahneler görmek istiyorsanız, yakınlığınızın TAVUK olması gerekiyor.Çok tşk ederim bide şeyi sormak istiyorum jill ile tenis maçından sonra jill ile banyo sahnesi galeride olmasına rağmen açılmıyor jill sen sen yap ben bekleyecem diyor budamı onla ilgili olabilir mi
Tşkler tekrarEvet onda da TAVUK olmalısınız. Yani kısacası Jill'e daha çok yakınlaşmak ve sahneler görmek istiyorsanız, yakınlığınızın TAVUK olması gerekiyor.
Rica ederim iyi oyunlar.Tşkler tekrar
İndirme bağlantılarında bir sıkıntı gözükmüyor.Sanırım linkler iptal...
Ücretsiz, oyunu indirme butonlarının olduğu bölümden indirebilirsiniz.Nasıl indirebilirim linki bir türlü bulamadım birde ücretsiz mi?
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Merhaba oyunu yükledim ve giriş yaptım ama giriş yaptiktan sonra anında oyundan atiyor ne yapabilirim