Son Konular
Var, seçimleriniz etkiliyor. Ondan dolayı görmemişsiniz.Jill ve isabella sahneleri yokmu bu guncellemede oynadim acilmadi..
Yeni sezonun ne zaman geleceği belli değil ama yakında yapımcı kısa bir ara bölüm yayınlayacak. Hikaye odaklı olucak ve ara bölüm çıktığında Türkçe'ye çevirilip herkesin erişimine ücretsiz bir şekilde çıkacaktır.Bunun yeni sezon ne zaman gelcek efsane olcak yeni sezon
4-5 Gün içerisinde, Şubat erişim ayının ne zaman başlayacağına dahil bir açıklama yapılacak. O sırada mağazaya eklenecektir.Şubat türkçe içerik ayı haftası, paketi ne zaman mağazaya düşer
Yeni telefonda bulunmuyor o uygulama.yeni telefonda swyper uygulaması yok bi yerde yanlışmı yaptım
Josy'e içki götürüp, sonrasında olacaklardan sonra John'u yollayabilirsiniz.7. Bölümde John u yolla görevini nasıl yapicaz
Kayıt dosyan varsa oyuna baştan başlamanız gerekmez. Ama bazen kayıt dosyalar arasında uyumsuzluk oluşabiliyor.simdi being a diki silsem yeni bolum gelince ayni yerden baslarmiyim andoid dusuk seyi indirdiydim
Aylinkte anlık sorunlar yaşanıyor. İlerleyen dakikalarda düzelecektir. Sık sık kontrol etmeyi unutmayın.Merhabalar beni bir türlü dosyayı indirme kısmına atmıyor link nasıl geçebilirim ?
Ondan önce ara bölüm yayınlanacak. En geç Mart ayında çıkar.3. Sezon ne zaman gelir?
The CW Dizisi Riverdale. Netflix'de de bulunuyor.Reis bu profil ve paylaştığın hangi film veya diziden kesit güzel duruyor![]()