Y
yerg
Kayıtlı Üye
oyunu zaten windowsa indiridim pc de yeterince alan varCihazınızda yeterli alan yok, yaklaşık olarak 20GB boş alan olması gerekli.
Son Konular
oyunu zaten windowsa indiridim pc de yeterince alan varCihazınızda yeterli alan yok, yaklaşık olarak 20GB boş alan olması gerekli.
1. Ortalama 16-20 GB arası boş alan gerekiyor.Şu badik'i oynamak nasip olmadı bi türlu, zar zor yükledim bu seferde giriş ekranında oyundan atıyor, çözümünü bilen var mı
O zaman kurulum yapmaya engel olan bir virüs programı veya defender açık, kapatıp tekrar deneyiniz.oyunu zaten windowsa indiridim pc de yeterince alan var
Şu an yayınlanan 2. sezon zaten. 1 aya kadar bir ara sezon gelecek, tahmini 6 ay kadar sonra yeni bölüm gelir.devamı ne zaman gelir acaba 6ocakta sezon 2 çıkıyormuş
Kendinizi hile menüsünden tavuk olarak ayarlarsanız Jill'i seçebilirsiniz. Hiçbir sahneyi kaçırmak istemiyorsanız her karakter için ayrı bir save dosyası yapın, böylece tüm karakterlerle olan yolu görebilirsiniz. Şahsen ben öyle yapıyorum.En sonunda bi seçim yapmamizi istiyor jill yok sage seçtim umarım ileride jill'i kaybetmem bu oyunu sırf ondan oynuyodum
Birkaç yerde eski save dosyalarının hata verdiğini duydum. Normal save dosyanız çalışmasa bile hızlı kaydet saveler çoğunlukla çalışıyor. Eğer save dosyanız çalışmazsa buradan kayıt dosyasını indirip oynayabilirsiniz.Eski sürümde ki kayıtlı dosyamızı kullana biliyormuyuz bu sürümde veya kurtarma şansı var mı ?
Maalesef çeviri dosyalarını paylaşmıyoruz. Oyunu sitemizden indirerek Türkçe bir şekilde oynayabilirsiniz.Sonofzeus Phyrosca
![]()
Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
Cihazınızda yeterli alan yok, yaklaşık olarak 20GB boş alan olması gerekli. oyunu zaten windowsa indiridim pc de yeterince alan varadultoyunceviri.com
şu mesaja yardım edebilir misiniz?
Cloud indirme seçeneğinden oyunu indirme sayfasına gidin ve aşağıda kırmızı ile işaretlediğim dosyayı indirin. Sadece kızmızı içine aldığım yere tıklayın.Antivirüs exe dosyasını sildi ama çeviri dosyası duruyor. Exe'yi tek başına nasıl indirebilirim?
Şu an linklerde bi sıkıntı mı var, hiçbiri açılmıyor.Cloud indirme seçeneğinden oyunu indirme sayfasına gidin ve aşağıda kırmızı ile işaretlediğim dosyayı indirin. Sadece kızmızı içine aldığım yere tıklayın.
Parmağınızı yukarı kaydırarak hızlı menüyü açabilirsiniz.Arkadaşlar android oynuyorum bazen hile menüsü ve kaydet menüsü gidiyor ne yapmam lazım geri gelmesi için
Son 2 bölüm android kullanıcıları için. Zaten son sürümü indirmişsiniz, 0.8.2 sürümünde birkaç hata düzeltildi sadece. Eğer tekrar indirmek istiyorsanız windows başlığı altındaki herhangi bir linkten indirmelisiniz.merhaba. benim pc de şu an 8.1 sürümü kurulu. acaba bu linklerden hangisini indireceğim ? 19 gb olanı mı yoksa son 2 bölüm denileni mi ? cahilliğimi mazur görün dostlar.
Hazır da 8.1 yüklü olanlar için bir güncelleme yok o halde. Küçük bir heyecan yaşamıştım teşekkürler cevap içinSon 2 bölüm android kullanıcıları için. Zaten son sürümü indirmişsiniz, 0.8.2 sürümünde birkaç hata düzeltildi sadece. Eğer tekrar indirmek istiyorsanız windows başlığı altındaki herhangi bir linkten indirmelisiniz.