Son Konular
BEİNG A DIK KASA ŞİFRELERİKasa şifrelerini söyleyebilecek bir ∆IK yok mu
Hile menüsünden kendinizi Tavuk olarak ayarlayıp tekrar deneyin.Son bölümde seçim yapmamız isteniyor ama hiçbir şekilde Jill'i seçemiyorum. Sage ya da isabella'yı seçtiriyor. Jill'i seçmek için ne yapmak gerekir?
Teşekkür ederim olduHile menüsünden kendinizi Tavuk olarak ayarlayıp tekrar deneyin.
Rica ederim, iyi oyunlar.Teşekkür ederim oldu
Android içinSon 2 bölüm linki apk mı yoksa windows için mi
Yeni sezon değilde, ara bölüm yayınlanacak. 1 ay sonra falan çıkar.Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz, yeni sezon ile ilgili bir gelişme var mı?
Android kullanıcı iseniz : Android \ Data \ AdultOyunCeviri klasörüneArkadaşlar save dosyamı nereye atacağım bilen var mı ?
Şuan tam sürüm. Beta dediğimiz, Türkçe çeviriyi bir süre ücretli yapmamız.Beta sürümü gelecek vs denildi şuanki yeni tam sürüm mü yoksa daha betadan çıkmadı mı oyun?
Şuan son sürüm yani indirebilirsiniz.Hocam merhabalar, aralıkta oyun betadaydı sanırım. Ocak gibi normal sürüm gelecek deniyordu, geldi mi ya da ne zaman açılacak?
Hocam yanıtınızı gördükten sonra indirdim ancak ayrıştırma hatası veriyor 5 gb boş depolama alanım var nedeni nedir acabaŞuan son sürüm yani indirebilirsiniz.
en az 20-25 GB boş alana ihtiyacınız var. 5 Gb boş alana oyunu yükleyemezsiniz. Düşük apk sürümü(son 2 bölüm)ü deneyebilirsiniz.Hocam yanıtınızı gördükten sonra indirdim ancak ayrıştırma hatası veriyor 5 gb boş depolama alanım var nedeni nedir acaba