S
Silinen üye 28892
Sadece son 2 bölümün olduğu bir sürüm var, depolama sıkıntınız varsa onu indirin.Düşük depolama alanı olan telefonlar için sadece 8. bölüm var mı?
Yoksa 8. bölümü oynamak için tamamını mı indirmemiz gerekiyor?
Son Konular
Sadece son 2 bölümün olduğu bir sürüm var, depolama sıkıntınız varsa onu indirin.Düşük depolama alanı olan telefonlar için sadece 8. bölüm var mı?
Yoksa 8. bölümü oynamak için tamamını mı indirmemiz gerekiyor?
Mobilde kasmalar olabilir, buna bir çaremiz yok.Animasyonlarda bir sıkıntı var mı, 3 saniye sonra otomatik duruyor bende.
Yeterli alanınız yok anlamına geliyor. En düşük 15gb yer açmanız lazım oyunun rahatça kurulması için.uygulama yüklenmedi hatası alıyorum sebebi nedir?
Yok, o düşük boyutlu bir dosya android kullanıcılarına özel yapıldı.pc için sadece son 2 bölümü içeren özel sürüm var mı?
Apk dosyasını kurup oyunu açacaksın. Oyunda sadece önceki bölümlerin seçimleri yaptırılıyor sahne vs. içermiyor.bu son 2 bölümü içeren dosyayı indirdim napıcam bu dosyayla anlayamadım
Sadece son 2 bölüm içeren apk dosyasını indirirsen 7.bölümden başlarsın. Direk 8.bölümden başlamak istiyorsan save dosyası atmak zorundasınız.8.bölüm direkt açılıyo mu yoksa save atmak lazım mı
Jill yolundan gitmek istiyorsanız hilelerden yakınlığınızı tavuk yapmanızı öneririz.8.bölümde jille hiçbi şey yapamıyoz mu ya
EyvallahSadece son 2 bölümün olduğu bir sürüm var, depolama sıkıntınız varsa onu indirin.
Mobilde değil bilgisayarda oynuyorum ama kasma değil direk duruyor.Mobilde kasmalar olabilir, buna bir çaremiz yok.
Windowsun güvenlik duvarınıda devre dışı bırak. Büyük ihtimal olacaktır.Merhabalar
size daha önce yazdığımda virüs programını devre dışı bırakıp rar dosyasından çıkardığımda bile oyunu açmaya kalktığımda bu hata ile karşılaşıyorum kısacası oyun bu hatandan dolayı açılmıyor