Son Konular
Herhangi bir sorun bulunmuyor. Tüm hatalar düzeltildi.Oyun içinde bir sorun varmı atma falan varsa kayıt dosyasi kullanalım yoksa baştan başlicam
Windows defenderi devredışı bırakıp, tekrar rardan çıkarın.Merhabalar bende oyunun daha önce 7.0.2 sürümünü pc indirip güvenlik duvarını kapattığım da virüs uyarısı almıyordum şimdi 8.0.2 sürümünde pc virüs olduğu için oyun direkt açılmıyor uyarısı geliyor güvenlik duvarı kapalı olsa bile bu durum için yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler
GDrive Linkinde karışıklık olmuş, yönetime bildirildi en kısa sürede düzeltilecek. Şuanlık diğer alternatifleri deneyin.oyunu winwods icin verilen linke tıkladıgımda android icin indirmeye baslıyor ne zaman düzelir acaba ?
19.5GB'lık olan dosyayı indireceksiniz.ben oyunu pcden oynuyorum. oyunu son güncelleme gelmeden bitirip silmiştim. ancak save dosyalarım duruyor. betadan çıktığı için tekrara indireceğim. 18 gblık olan versiyonu mu indireceğim?
aoc dosyasını değil, Zip uzantılı indirip, exe dosyasını açacaksın.Beyler indirdik ama aoc dosyası acılmıyor nasıl acıcaz
En kısa sürede düzeltilecek.windows/gdriver linkine basınca APK indiriyor.
TeşekkürlerWindows defenderi devredışı bırakıp, tekrar rardan çıkarın.
Oyunda seçim yaparken yeşil renk info veriyor devre dışı bırakma seçeneği varmı?
Yok.8 . Bölümden sonrası varmı
Şuanlık sadece Betadan çıkan oyun Being A DIK oldu. Ama daha önce, Being A DIKden önce betadan çıkan oyunlar :En son güncelleme alıp betadan çıkan oyunlar hangileri acaba söyleyebilir misiniz
Hayır kalite farkı yok, hepsi aynı kalitedeSon iki bölüm ve hepsini içeren arasında kalite farkı varmı.yani hepsini içeren de kalite yüksekmi