Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Artık Yamalarda Kullandığınız clientler çok ciddi virus uyarıları vermeye başladı. Umarım bu sorunu çözersiniz artık oyun indirmiyorum buradan.Sonuçta Çok ciddi olan birşeye PC de izin vermem.
Oyunların hiç birinde virüs bulunmuyor. Koruma sistemi olduğundan dolayı windows defender içini tarayıp bakamadığı için tehlikeli bir yazılım olarak görüyor.

A

alleinblume

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
tesekkürler aoc sabreden derviş muradına ermiş şekli

MrKrios

MrKrios

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Huawei p40 lite telefonuma indirdim giriş yap dedikten sonra oyundan artı nedenini bilen? 0.7.2 sürümünün üstüne kurdum bundan kaynaklı olabilir mi.

H

Harry potter

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyuna girmeden direkt oyundan atıyor. Çözümü bilen varmı

CiciBird

CiciBird

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
son 2 bölüm sürümü sadece apk uzantılı olarakgözüküyor windows için mevcut değil mi;?

S

Silinen üye 5355

Oyuna girmeden direkt oyundan atıyor. Çözümü bilen varmı
Oyunun önceki sürümü telefonda varsa ve üstüne kurduysan kaldır tekrar kur. Eğer böyle bir durum yoksa "Data/AdultOyunCeviri" içindeki "BeingADIK" klasörünü ve "Data/being.adultoyunceviri.com" klasörünü silin telefonu yeniden başlatıp oyunu tekrar açın.

S

Silinen üye 5355

Artık Yamalarda Kullandığınız clientler çok ciddi virus uyarıları vermeye başladı. Umarım bu sorunu çözersiniz artık oyun indirmiyorum buradan.Sonuçta Çok ciddi olan birşeye PC de izin vermem.
Bizim açımızdan bir sorun yok. Siz virüs uyarısı görüyorsunuz diye çevirileri korumayı bırakmayacağız. Eğer içinde virüs bulunduğunu kanıtlayabilen olursa siteyi kapatabilirim. Türkiye'de herkese açık bir sitede kullanıcılarımıza virüs atsak bu zamana kadar ayakta kalamazdık.

S

sckesim

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun için emeği geçen arkadaşlara küçük de olsa destek olmak için Beta sürecine katılmıştım. Ellerinize sağlık.

S

Söylenmez

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun içinde bir sorun varmı atma falan varsa kayıt dosyasi kullanalım yoksa baştan başlicam

Agoni

Agoni

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7-8. Bölüm 2 GB save dosyam yok safece 7-8 k nasıl oyncum

G

gtmany

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bizim açımızdan bir sorun yok. Siz virüs uyarısı görüyorsunuz diye çevirileri korumayı bırakmayacağız. Eğer içinde virüs bulunduğunu kanıtlayabilen olursa siteyi kapatabilirim. Türkiye'de herkese açık bir sitede kullanıcılarımıza virüs atsak bu zamana kadar ayakta kalamazdık.
Ben zaten virus var demedim ama windows ciddiliğini çok ciddi uyarısı veriyor Ve bu son zamanda gelen CLient lerde olmaya başladı.Daha önce uyarı bile almıyordum.Neden şimdi çıkmaya başladı Onu merak ediyorum..

J

johnsilver94:)

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhabalar bende oyunun daha önce 7.0.2 sürümünü pc indirip güvenlik duvarını kapattığım da virüs uyarısı almıyordum şimdi 8.0.2 sürümünde pc virüs olduğu için oyun direkt açılmıyor uyarısı geliyor güvenlik duvarı kapalı olsa bile bu durum için yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler

Üst Alt