Son Konular
Sadece, '' ANDROİD '' başlığı altındaki linkler, oyunun yeni sürümüyle beraber bütün sürümlerin içinde bulunduğu linklerdir.Arkadaşlar hangisini indiricem bir sürü link koymuşsunuz iyi hoşta valla anlamadım telefon için hangisi yardımcı olur musunuz bütün sürümler içinde olsun ama lütfen
Oyunu rardan nereye çıkarttınız?Böyle bi hata alıyorum
Masaüstünde ki bi klasöre çıkarttımOyunu rardan nereye çıkarttınız?
Yazılımcımıza bildirildi en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlayacağım.Masaüstünde ki bi klasöre çıkarttım
Herhangi bir tarih yok şuanlık ama tahmini 2-3 hafta sonra bir tarih verilir.Yeni bölümler ne zaman
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar kanalına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.adult oyun çeviri ekranında kalıyor
Maalesef, o müzik sadece ana menüde çalıyor.Oyundaki müzikleri nasıl değiştirebilirim ya koyver kendini baya iyi gidiyordu buraya
Onu bile mi değiştiremiyorum ?Maalesef, o müzik sadece ana menüde çalıyor.
Pek hatırlamıyorum, oyunun ayarlarında müzik listesi vardı sanırım ordan değişiyodu. Eğer olmazsa, değiştiremiyorsundur.Onu bile mi değiştiremiyorum ?
Bu yamada whatsapp çalıyordu sanırım. Bencede koyver daha iyiMaalesef, o müzik sadece ana menüde çalıyor.
Hangi linkte problem yaşıyorsunuz?link bozuk alo el atın şuna
hiçbiri çalışmıyor windowsun linklere giriyorum hepsi aynı dosya co açıyor link silinmişHangi linkte problem yaşıyorsunuz?