Kekwox
Kayıtlı Üye
İşe yaradı. Teşekkürler.Açtığınızda gözüken dosyaları masaüstüne atmanız yeterli.
Son Konular
İşe yaradı. Teşekkürler.Açtığınızda gözüken dosyaları masaüstüne atmanız yeterli.
Rica ederim.İşe yaradı. Teşekkürler.
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız.kullanıcı adı ve şifremle giriş yapıyorum hatalı diyor bu ne abi anlamıyorum
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var. Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.Ayrıstırmada sorun oldu diyor ne demek bu
Evet, oyunu baştan indirmeniz gerekiyor.Bir şey hakkında sorum var.
Oyunun bir sonra ki bölümü yayınlandığı zaman windows sürümü için oyunu en baştan indirmemiz mi gerekecek, bilgisi olan var mı ?
Oyunun yeni sezonu ya ekim ya kasim ayının başına çıkması bekleniyor.Keşke artık gelsen![]()
Badik 4 bölümlük sezonlardan oluşuyor. Yani 8.bölümün 2.Sezonun sonu olmasını bekliyoruzOyunun yeni sezonu ya ekim ya kasim ayının başına çıkması bekleniyor.
Umarım dedigin gibi olur ancak sanmıyorum patreon kullanıcılarının en erken beklentisi 15 Kasım. Türkçe çevirisi ve 2 haftalık beta süreci ile beraber Aralık ayını zaten buluyor? Eğer bir sürpriz olursa Ocak ayına sarkabalir dedim nerede absürtlük var?İngilizce versiyonu en geç Kasım'da yayında olur beta süresi genellikle 2 hafta kadar sürüyor. Oyunun bu bölümünün ana temalarından biri Cadılar Bayramı yani Aralık ve Ocak ayına sarkmaz. Yeni yıl içinde sürpriz olursa sadece küçük bir güncelleme gelebilir. Yapımcı şuan sahnelerin çoğunu bitirmiş diğerlerini de işleme sırasına koymuş durumda. Belirttiğin tarih absürt.
Dokunmatik Ekran KontrolleriOyunu oynarken geri skip tuşları bazen oluyor bazen olmuyor.Olmayinca save alamıyorum.Bu sorunu yaşayan var mı
TeşekkürlerDokunmatik Ekran Kontrolleri
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
Sola Kaydırma: Geri sarar.
Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.
2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.
Kasım sonu gibi çıkması bekleniyor.Oyundaki son durum bilen var mı tahmini ne zaman yeni bölümü çıkar?